Senyor Keş
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Telefonunda root varsa cay bile demlersin telefonla
Edit:Whatsapp+ root istemiyordu sanirim
WeChat, Tango gibi alternatif programları dene. Belki onlar destekliyordur. Olmadı drobbox a yükle. Karşıda ki kişi oradan indirsin. Veya yandexdiske ..Çay değil kahve bile yapılırda hangi proyla yapcaz o bilinmiyor işte
root var. yükledim şimdi bundada sınır 50 mb mış ya off :S bana vidyonun tamamını wadzaptan gönderebileceğim bi pro lazım bulana allah razıolsun
WeChat, Tango gibi alternatif programları dene. Belki onlar destekliyordur. Olmadı drobbox a yükle. Karşıda ki kişi oradan indirsin. Veya yandexdiske ..
Whatsapp + var ve max 50 mb a kadar 1080P videoya izin veriyor.
Göndermek istediğin şeyi anladım. O yüzden yardım edemeyeceğim sana. Zira günahına ortak olmak istemem...karşıdaki kisi indirmekten korkuyor ama. internettrn ceza gelir diye vatsaptan istiyor illa. yollamaya çalıştıgim şeyi anlamissindir heralde
Göndermek istediğin şeyi anladım. O yüzden yardım edemeyeceğim sana. Zira günahına ortak olmak istemem...
İslam dininde Seddi-i Zerai kavramı vardır. Yani kötülüklerin önünü kapama vardır. Arkadaşın kötü bir iş yapacak. Sen ona engel olmak yerine yardımcı olmaya çalışıyorsun. Arkadaşın sana git kendini damdan at dese atacak mısın ki ? Her söylediğini yapmak zorunda değilsin.günahi ben işlemiyorum kardes. arkadaş istiyor illaki vidyoyu tutturdu durdj saat kaç olmuş. benim işim olmaz zaten ferreyle indirip millete satıyorum neyse detaya girmeyelim. çözüm önerin varmi başka?
İslam dininde Seddi-i Zerai kavramı vardır. Yani kötülüklerin önünü kapama vardır. Arkadaşın kötü bir iş yapacak. Sen ona engel olmak yerine yardımcı olmaya çalışıyorsun. Arkadaşın sana git kendini damdan at dese atacak mısın ki ? Her söylediğini yapmak zorunda değilsin.
Hakkını helal et. Uyarmak mecburiyetin de kaldım. Sil gitsin... Kimseye göndermek mecburiyetin de değilsin.
Rahatlığına hayran kaldimgondermesem gönül koyar hem mani de iyi. kardeşim doğru diyonda bizim elemanlar zaten cehennemlik.
önerisi olan varmı başka?
Rahatlığına hayran kaldimKardes .rar halinde falan at olmadi
Arkadasina soyle korkanin cocugu olmazmid diyehocam whatsaptan rar atilirmiki dediğim gibi arkadaş korkagin teki vidyonun linkini vereyim diyorum yok diyor watsaptan at illa. 7 aydir giriyorum her turlu yasak siteye ceza meza geldiği yok milleti korkutuyorlar
Arkadasina soyle korkanin cocugu olmazmid diyeBizde genc olduk kursun VPNi catir cutur girer
Telegram yükleyin herşey sınırsız onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?