BLasTeaR Üye Symbian'lar içinde gelmiş, siteden @DarkredBlue61 arkadaşa söyledim Nokia 808'i güncelleme yapıp olmuş.
Symbian'lar içinde gelmiş, siteden @DarkredBlue61 arkadaşa söyledim Nokia 808'i güncelleme yapıp olmuş.
exp_l0it Üye Sailfish' Alıntı: Symbian'lar içinde gelmiş, siteden @DarkredBlue61 arkadaşa söyledim Nokia 808'i güncelleme yapıp olmuş. Genişletmek için tıkla ... bütün symbian modellerine geldi güncelleme. az önce yükledim bende çalışıyo
Sailfish' Alıntı: Symbian'lar içinde gelmiş, siteden @DarkredBlue61 arkadaşa söyledim Nokia 808'i güncelleme yapıp olmuş. Genişletmek için tıkla ... bütün symbian modellerine geldi güncelleme. az önce yükledim bende çalışıyo
BLasTeaR Üye afatsumlug97' Alıntı: bütün symbian modellerine geldi güncelleme. az önce yükledim bende çalışıyo Genişletmek için tıkla ... Zaten Symbian için bir tek Whatsapp güncelleme veriyor
afatsumlug97' Alıntı: bütün symbian modellerine geldi güncelleme. az önce yükledim bende çalışıyo Genişletmek için tıkla ... Zaten Symbian için bir tek Whatsapp güncelleme veriyor
BLasTeaR Üye avast' Alıntı: İosta var mı ki Genişletmek için tıkla ... vardır, istersen bi Whatsapp güncellemeyi denetle.
avast' Alıntı: İosta var mı ki Genişletmek için tıkla ... vardır, istersen bi Whatsapp güncellemeyi denetle.
exp_l0it Üye -qarapapaq-' Alıntı: Yok sanırım. Genişletmek için tıkla ... @Nextman ios olması lazım ya?
exp_l0it Üye -qarapapaq-' Alıntı: sitesinde IOS yazmıyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... aynen yokmuş oh canıma deysin alın size iphone canım symbianım benim
-qarapapaq-' Alıntı: sitesinde IOS yazmıyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... aynen yokmuş oh canıma deysin alın size iphone canım symbianım benim
avast Üye İos güvenlik zımbırtılarından izin vermemiştir belki ama gelir sanırımda nekadar gerekli bişeydi bu tartışılır bence hem telefon bağlı olcal hem pc telefon bağlı olmasa efsane olurmuş
İos güvenlik zımbırtılarından izin vermemiştir belki ama gelir sanırımda nekadar gerekli bişeydi bu tartışılır bence hem telefon bağlı olcal hem pc telefon bağlı olmasa efsane olurmuş
Furkan Emekli Üye Beyler google marketten indirmeyin sakın. Dün denedim , google anasayfam değişti , zor kurtardım.
PriZm Üye Telefon kapalı iken çalışmadığı için işimi görmüyor, gereksiz. Zaten mesaj atma ve mesajları okumayı Pushbullet ile çok daha pratik yapıyordum.
Telefon kapalı iken çalışmadığı için işimi görmüyor, gereksiz. Zaten mesaj atma ve mesajları okumayı Pushbullet ile çok daha pratik yapıyordum.
teknolojibaronu Üye Bende dün kullandım bence çok güzel olmuş hele ki çoklu pencerede kullanmak için çok iyi.