MrTech Üye Konu Sahibi herkes kendi gibi değil - - - Eklendi - - - al birine daha dedim numara vermedi demekki güvenmedi napak kapımız herkese açık biz serefsizce hareket yapamayız çünkü insanız hayvan değil
herkes kendi gibi değil - - - Eklendi - - - al birine daha dedim numara vermedi demekki güvenmedi napak kapımız herkese açık biz serefsizce hareket yapamayız çünkü insanız hayvan değil
Metin MF Üye doctorrr' Alıntı: Ben olsam metinin numarayı alır hayınca zalımca vicdansızca işletirdim Genişletmek için tıkla ...
doctorrr' Alıntı: Ben olsam metinin numarayı alır hayınca zalımca vicdansızca işletirdim Genişletmek için tıkla ...
iyavuzoz Üye otostopçu' Alıntı: oradan bir tiren geçiyoru ki Genişletmek için tıkla ... ben trene bakıyorum ki unuttum lo
otostopçu' Alıntı: oradan bir tiren geçiyoru ki Genişletmek için tıkla ... ben trene bakıyorum ki unuttum lo
vapur dumanı Üye benimde var ama vermem numaramı.çünkü habire yazıyolar sinir oluyorum.Sıkılıyorum.Ben sevmem öle irtibat halinde olmayı.
benimde var ama vermem numaramı.çünkü habire yazıyolar sinir oluyorum.Sıkılıyorum.Ben sevmem öle irtibat halinde olmayı.