Whatsapp İle Şarkı Gönderme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Whatsapp İle Şarkı Gönderme
Ücretsiz olması ve düşük sistem gereksinimleri istemesi sebebiyle milyonlarca kullanıcısı olan Whatsapp bu başarısını yıllar boyu devam ettirerek günümüze kadar gelmeyi başardı. Mobil cihazlar için geliştirilen uygulamalar genellikle bir dönem çok kullanılırken bir dönem ise büyük oranda kullanıcı kaybediyor ve ardından tozlu raflardaki yerini alıyor. Bu konuda dünyanın en başarılı uygulaması olan Whatsapp halen yüz milyonlarca aktif kullanıcısı ile ne kadar büyük bir başarıya sahip olduğunu gösteriyor.

Whatsapp İle Müzik Dosyası Nasıl Paylaşılır ?

İlk olarak yazılı mesajlaşma uygulaması olarak piyasaya çıkan ve daha sonra aldığı sayısız güncellemenin ardından sesli ve görsel iletişim özellikleri de sunan popüler iletişim uygulaması sahip olduğu gelişmiş paylaşım özellikleri ile de kullanıcıların kendi aralarında çok sayıda farklı dosyayı paylaşmasına imkan sağlıyor. Sadece video ve fotoğraf desteği ile sınırlı kalmayan Whatsapp ayrıca farklı formata sahip dosyaların da paylaşılmasına imkan sağlıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Whatsapp ile şarkı göndermek için öncelikle Whatsapp Web servisini kullanmanız gerekiyor. Bilgisayarınız üzerinden Whatsapp Web servisini açın. Sonrasında göndermek istediğiniz şarkının dosya uzantısını düzenlemeniz gerekecek. Bunun için Windows 10'da dosya yöneticisi üzerinden dosya uzantılarını göster seçeneğini aktif hale getirin.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sonrasında göndereceğiniz dosyanın uzantısının mp3 olduğunu göreceksiniz veya farklı formatta olabilir. Bu uzantıyı mp4 olarak değiştirin. Bu sayede Whatsapp ile müzik dosyası gönderebilirsiniz. Normalde direkt olarak Whatsapp üzerinden müzik gönderme işlemi yapılamıyor fakat bu yöntem ile Whatsapp Web üzerinden sevdiklerinize dilediğiniz kadar şarkı gönderebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: arslan3332


sitha

Üye
Ilk sen bulmusun kimseler bilmiyordu
 
Baydırman

Baydırman

Moderator
Bilmeyen olabilir googledan gelinsin diye paylaşılmış olabilir bir şeyi de beğenin arkadaş.
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve ömer talat katı
salvadorhasan

salvadorhasan

Üye
Harika bir paylaşım bu paylaşım için çok teşekkür ediyorum
 
Marshmallows

Marshmallows

Üye
yakın zamanda böyle bi sorun yaşamıştım yararlı bi konu teşekkürler
 
higlift

higlift

Üye
teşekkürler, yanlız whatsupp da ataç işaretine basıp ses göndermeyi seçincede gidiyor.
 
  • Şaşırdım
Tepkiler: MAERKEK


Üst Alt