Boş mezar bulsa içine girecek bir arkadaş belli ki. Bi de telefon s3 he. 1500 lira verip telefon alıyorsun yere düşse almayacağın parayı bu hizmete fazla görüyorsun. ilginç..
- - - Eklendi - - -
Ayrıca nedense benden henüz hiç para almadı. 2 senedir ücretsiz sürüm süreniz uzatıldı diyor ilginç.
ha diyorsun ki sen hiç ücretli bir uygulamayı ücretsiz olarak kullanmadın? En basitinden kullandığın bilgisayardaki windowsuna ancak bilgisayarla beraber geldiyse ücret ödemişsindir. Yoksa sanmıyorum. Telefondaki ve bilgisayarındaki uygulamalara filan bi baksan eminim bir sürü ücretli olup senin ücretsiz kullandığın uygulamalar vardır...
Ve evet çevremde kredi kartı olanlar var tabii ama hiçbiri internete güvenmiyor maalesef...
ve utanmadan demişsin para verip aldığım tek uygulama whatsapp diye. Peki şimdi soruyorum sana. Adamlar bunu sana mecbur kılmasaydı ve bir ücretsiz kullanma yöntemi bulsaydın yine para verir miydin? Tabii ki hayır... Sonra gelip burada bana ahlak dersi ver...
süre uzatma için (uzun lafın kısası beleş kullanım) internette araştırdım ingilizce kaynak sitelerden adamlar hesabı sil yeniden oluştur demiş whatsappın sitesinden hesap silme bölümüne baktım uyarılar arasında "WhatsApp hizmeti ödeme bilgileriniz silinir." diye eklemiş adamlar daha denemedim ama süre bitince denicem