PriZm
Üye
Whatsappta şöyle bir ayrıcalık var.Bir dakika ya burda adam yüklendinizde dürüst olun hepinizin kullandığı programlar lisanslımı ? Eğer bütün kullanıdığınız programlara lisans parası verseydiniz bir telefon parası çıkardı haksızmıyım madem bu kadar zenginsiniz pinti değilsiniz hak yemeyi sevmiyosunuz ozaman bütün programlara para verin whatsappın ayrıcalığı ne ? Bence çok sacmalamışsınız adam gta vice city apk sorunu bilmem ne apk sorunu diyor seve seve çözmeye çalışıyorsunuz burda arkadaş birşey sormuş herkes rencide ediyor yaptıgınız ayıp bence ve eminimki birçogunuzun kullandığı programlar w.arez yani kaçak çünkü her programa lisans parası ödeseydik bu iflas etmemizi sağlardı kimse gelip buraya masum rolü yapmasın whatsapp parasını hakediyorda o indirdiğiniz programlar etmiyormu
rencide çok bir miktar para değil demenin neresinde açıklar mısın?
Cevapla tuşuna 1 kere bassan yeterParasını haketmeyen yoktur o adamlar her program için uğraşıyor sen sırf bişey parasını haketmiyo diye pahalı diye çalmaya hakkın yok
- - - Eklendi - - -
Parasını haketmeyen yoktur o adamlar her program için uğraşıyor sen sırf bişey parasını haketmiyo diye pahalı diye çalmaya hakkın yok
türk zekası was hereYa birinizde dememiş ki sil kardeşim bir daha yükle denenmiştir çalışıyor ki bunu symbianda denedim androidde deneyenler var
Ya birinizde dememiş ki sil kardeşim bir daha yükle denenmiştir çalışıyor ki bunu symbianda denedim androidde deneyenler var
türk zekası was here
Symbianda da denedim bende olmadı. Not2ye geçtim belki 20 kere rom yüzünden tekrar yükledim yine aynı. Süre işliyor ne yapalım reis?
Ya birinizde dememiş ki sil kardeşim bir daha yükle denenmiştir çalışıyor ki bunu symbianda denedim androidde deneyenler var
Arkadaşlar her işe yarayan yazılım hemen hemen lisans ister.Markette o kadar uygulama var parasını fazlasıyla hak eden ama kredi kartsız iş yapmıyor.Haliyle öğrenci güvenemez çünki bişi olsa 2 kuruşluk iş için beni ateşe attın falan diye başlar saymaya kredi kartının sahibi.Durum böyle olunca böyle konuların açılması normal ben ayıplamıyorum ama rencide bari etmeyin.Varsa bilginiz yazın yoksada açıklayın böyle bişi olmaz, yapamazlar numarayı kontrol ediyorlar falan diyipte açıklama yapabilirsiniz.Hiçte olmadı kendi kartınızdan geçip arkadaşın size kontürle iadesini yaptırabilirsiniz...
cozum olmaz bemce. cunku numarana gore onlarin sisteminde ne zamandir kullandigin goruluyor uygulamayi c.racklemek bisey degistirmez
İos da patch ile bunu yapabiliyorsunuz ki ben N8 i 2.5 sene önce aldım eee bir kaç ay sonra whatsapp yükledim şimdi one X kullanıyorum süre 'nin dolmasına kaç ay var o zaman bu adamlar bana mı kıyak geçiyor
Numaranı sistemden silip yani accountunu sil tekrar dene belki olur
İyi de Whatsapp ücretlendirme sistemine yeni geçmiyor mu daha? Önceki ücretlendirmeler 2013 e ertelendi. Ayrıca belki son 2 aydır 30 a yakın rom denedim. Her seferinde whatsapp ı tekrar yüklemekten bıktım ama o beni ve mesaj geçmişimi, arkadaşlarımı, profil fotoğrafımı ve numaramı hatırlamaktan bıkmadı
Yani telefon numaram aynı olduğundan her aktivasyonda kendi sistemindeki datalar ile benim kullanım süremi belirliyor. Kalan kullanım süresi bilgisini cihazdan değiştirip 2099 bile yapsanız internet bağlantısı kullanmaya mecbur olduğunuz bu uygulamada sistemle kontrol edip hizmet engellenecektir. Tabi sistem mecburi ücret talep etmeye başladığında ücretsiz sürüm denemeleri hızlanacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?