Uygulama Whatsapp ı ücretsiz kullanma

ka_za

Üye

Sonuna kadar haklısın. Diger uygulamalardanda var vazgeçilmez olup 1-2 tl olanlar onlarida kartla alsinlar ozaman. Hattan cekse lafim yok ama bende kart isine girmek istemem. Ayrica telefonu her formatladigimda bi sms atiyo aktivasyon diye simdiye kadar 3-4 liranin ustundede param gitti watsappa

Tepkiler: tayfunerdogmus1
Kredi kartı olupta internete güvenmiyor ne demek kredi kartınla büyük miktarda para çekildiği zaman telefonla sana haber veriyorlar anında böyle böyle bir işlem yapıldı haberiniz var mı diye ne zamanda yaşıyorsunuz şimdiye kadar kredi kartıyla dünya şey aldım internetten hiç bir sıkıntı olmadı kaldıki millete windows bilgisayarla geldiyse para vermezsin diyosun sivri zeka arkadaşım monster markası dışında hangi bilgisayarın windowssuz geldiğini gördün birde bilgisayarda kullandığın programlarıda beleş kullanıyorsun diyorsun evet kullanıyorum çünkü program 4000dolar civarı bende öğrenciyim ama senin gibi gelipte 1-2dolarlık uygulamanın korsanı var mı diyede millete sorup sonrada millet tersledi diye aşağılamaya hakkın yok

Ucuz şeylerin illegal yolları ile uğraşmam. Bi Windows a da 100 küsür veremem. 0.99 $ hiç. İnternet üzerinden çok alışveriş yaparım. Güvenlik gibi bir sorun yok. Adama kart No verirsen sorun. Google. Soymaz kimseyi.

- - - Eklendi - - -

Aynen. Telefonu netten aldım. Arayıp sordular pederi hemen. Sıkıntı olmuyor.

ka_za

Üye
nete guvenmeme sorunum yok ama kartmda yok napacam mesela kimsede durduk yere kartini vermez

bkyz

Üye
kasmayin alternatif uygulamalar kullanirsiniz

Whats app a 1 dolarcık verin diyo arkadaşlar ne olucak hakkını yemeyelim dimi ? Ama 2 3 dolarlık oyunların apk dosyalarını ararken demiyosunuz bunu canlarım ? Aah yazık size kıyamam Hakkın en kral yendiği türkiyede kendi haklarını savunacaklarına elin amerikasının chat programını savunuyolar bana . Ah kıyamam ben size . Oyun ve uygulamaların apk sini fellik fellik arayan canlarım benim

Tepkiler: tayfunerdogmus1, mürteza16, tosunkaya ve 4 diğerleri

furkey

Üye
    Konu Sahibi

Hakaret boyutuna ulaştırmamaya çalışıcam ama ulaşırsa da kusura bakma...

Öncelikle güvenmeyen ben değil ailem. İlk öğretime geri dönüp okuma yazmayı bu sefer adam akıllı öğrenmeni tavsiye ederim.

FreeDos bilgisayarları, toplama bilgisayarları ve vistayla filan gelen bilgisayarları unutmanı zeka yaşına ve çok bilmişliğine bağlıyorum.

En basitinden WinRar 10 dolar civarında. 10 dolar da çok fazla bir miktar değil sanırım. Mesela onu satın alabilirdin...

Bu kadar atıp tutuyorsun da inşallah telefonundaki tüm uygulamalar lisanslıdır. Malum telefon uygulamalarının hemen hemen hepsi 1-2 dolarlık.

Sana veya millete düşen benim sorum hakkımda yorum yapmak değil biliyorlarsa cevap vermek bilmiyorlarsa ya da bilip de cevap vermek istemiyorlarsa cevap vermemek. Forumun %70 konusu ve mesajlarını bu lisanssız uygulamalar oluşturuyorken sadece bir uygulamanın ücretsiz olanını isteyene yüklenmek mantıklı bir insanın yapabileceği birşey değil. Ben şahsen buradaki topluluğun bu kadar açık arayan insanlardan oluştuğunu tahmin etmezdim.

- - - Eklendi - - -

paypal kabul etse tamam alıcam. Telefon bakiyesinden kabul etse yine tamam alıcam. Ama kredi kartı yok işte bilader biz çok mu meraklıyız bu işe? O bi Windows dediğin kaç milyon dolar yatırımlarla yapılıyor sen 100 küsür vermem diyorsun. Ben de biliyorum google ın kimseyi soymayacağını ama millete anlatamıyorsun ki...

- - - Eklendi - - -

Bravo hocam. Benim düşüncelerimi savunduğun için değil mantıklı ve objektif bir insan olduğun için bravo hocam

Tepkiler: tayfunerdogmus1, tosunkaya ve musicianfaruk
Adam insan gibi bir şey sormuş hepiniz birbirinizden aldığınız gaz ile adama yüklenmişsiniz, sizene arkadaşım ister para verir ister vermez, para verilmeye değer olması herkesin kendi görüşü.Android oyunları bölümündeki oyunları da gidin parayla alın yapımcıları çok düşünüyorsanız, ama hepiniz yorumlarda yalvarıyorsunuz sd dosyasını da verir misin ? diye.3 ay sonra göreceğim bu artislik olsun diye 1 dolar bir şey değil diyenleri.Hepsi whatsapp sürem bitti diye konu açacak.

Whatsapp'ta benim 3 ay'ım kaldı, eğer ücreti hat üzerinden tl keserek alıyorlarsa düşünmez alırım yoksa diğer türlü almayacağım, kredi kartı vs gibi şeyler kullanmıyorum, marketten de şuana kadar ücretli bir şey almadım, kredi kartım olsa da almazdım çünkü sonradan saçma bir uygulama olduğunu anlayıp pişman olmak istemem.

Tepkiler: tayfunerdogmus1

PriZm

Üye
Madem bu kadar problem edildi,Konuya dönelim.

Whatsapp'ı ücretsiz KULLANAMAZSIN.Çünkü telefon numaranı kontrol ediyor ve sistem telefon numarasıyla çalışıyor.

alternatif yöntemde var.her sene yeni telefon hattı kullanabilirsin.

Tepkiler: furkey

Sanmıyorum.Bir şekilde onun tam sürümü gerek yabancı gerek Türk forumlarında dönmeye başlar.Açıkcası ben paralı olacağını da sannmıyorum.Daha öncede tam süre biterken 2013'e kadar zaman verdiler.Sonuçta bu uygulama marketin 2.sırasında yer alıyor, Google'dan misliyle alıyor parasını yani.

furkey

Üye
    Konu Sahibi

edildi değil ETTİNİZ. Neyse fazla uzatmamakta fayda var.

İÇTEN yardımın için teşekkür ederim hocam...

Adam soru sormus yani whatsapp sart degil hemde viber,skype falan da var

CanKartaL

Emekli Yönetici
Lütfen tartışma çıkartacak yorumlardan kaçınınız.

Konu hakkında da şuan ücretsiz olan bir uygulamanın yine ücretsiz sürümünü aramanın garip olduğunu düşünüyorum. Kimse şuan bu programı kırmakla uğraşmaz çünkü muhtemelen mart ayında yeni bir versiyona geçecek ve şuanki versiyon kullanılmaz hale gelecektir. O gün gelmeden de elden birşey gelmez.
İmkanınız varsa o tarihte ücretini öder alırsınız, eğer imkanınız yok ise ücretsiz sürümün çıkmasını beklersiniz. Zaten uygulamanın ücretsiz versiyonu sitemizde de yayınlanacaktır.

aleranol

Üye

İşletim Sistemi olmayan bazı laptop yada pcker var. Mesela msi ve asus ta var.

- - - Eklendi - - -

Valla eğer kabul etmez ise ben parasını kreid kartından öderim. Beleş 1 yil kullandım ve kullanıcam. 2 dolar çok mu? Yok guvenemiyormusuz. İnternette odemek için tinlarca risksiz yöntem var. Ücretsiz uygulamanın ücretsiz olmasi cidden saçma. Ben c7 de kullanmaya başlamıştım Not2 yi 1aydar biraz önce aldım bana şu an 1 ayınız kaldı diyor. Bu hem kısa ve net cevabım hemde 2013 yılında neyse...
Ayrıca eminim ki uygulama eğer bu yıl guncellenip sadece 1 kere almaya mahsus olmaz ise mecburen odeyeceksiniz.

Ne kadar zamanımız kaldığını nereden öğreneceğiz ?

PriZm

Üye
Benimkisi 27.09.2013 de bitiyor

erhank98

Üye
rencide çok bir miktar para değil demenin neresinde açıklar mısın?

telefona root rom atmadım garanti dışı kalıyor diye o yüzden hepsi lisanslı gta vice cityi alacaktım ama bendeki markette gözükmüyor whatsappta şubatta bitiyor onuda alacam

Bir dakika ya burda adam yüklendinizde dürüst olun hepinizin kullandığı programlar lisanslımı ? Eğer bütün kullanıdığınız programlara lisans parası verseydiniz bir telefon parası çıkardı haksızmıyım madem bu kadar zenginsiniz pinti değilsiniz hak yemeyi sevmiyosunuz ozaman bütün programlara para verin whatsappın ayrıcalığı ne ? Bence çok sacmalamışsınız adam gta vice city apk sorunu bilmem ne apk sorunu diyor seve seve çözmeye çalışıyorsunuz burda arkadaş birşey sormuş herkes rencide ediyor yaptıgınız ayıp bence ve eminimki birçogunuzun kullandığı programlar w.arez yani kaçak çünkü her programa lisans parası ödeseydik bu iflas etmemizi sağlardı kimse gelip buraya masum rolü yapmasın whatsapp parasını hakediyorda o indirdiğiniz programlar etmiyormu