ka_za
Üye
ha diyorsun ki sen hiç ücretli bir uygulamayı ücretsiz olarak kullanmadın? En basitinden kullandığın bilgisayardaki windowsuna ancak bilgisayarla beraber geldiyse ücret ödemişsindir. Yoksa sanmıyorum. Telefondaki ve bilgisayarındaki uygulamalara filan bi baksan eminim bir sürü ücretli olup senin ücretsiz kullandığın uygulamalar vardır...
Ve evet çevremde kredi kartı olanlar var tabii ama hiçbiri internete güvenmiyor maalesef...
ve utanmadan demişsin para verip aldığım tek uygulama whatsapp diye. Peki şimdi soruyorum sana. Adamlar bunu sana mecbur kılmasaydı ve bir ücretsiz kullanma yöntemi bulsaydın yine para verir miydin? Tabii ki hayır... Sonra gelip burada bana ahlak dersi ver...
Ucuz şeylerin illegal yolları ile uğraşmam. Bi Windows a da 100 küsür veremem. 0.99 $ hiç. İnternet üzerinden çok alışveriş yaparım. Güvenlik gibi bir sorun yok. Adama kart No verirsen sorun. Google. Soymaz kimseyi.ha diyorsun ki sen hiç ücretli bir uygulamayı ücretsiz olarak kullanmadın? En basitinden kullandığın bilgisayardaki windowsuna ancak bilgisayarla beraber geldiyse ücret ödemişsindir. Yoksa sanmıyorum. Telefondaki ve bilgisayarındaki uygulamalara filan bi baksan eminim bir sürü ücretli olup senin ücretsiz kullandığın uygulamalar vardır...
Ve evet çevremde kredi kartı olanlar var tabii ama hiçbiri internete güvenmiyor maalesef...
ve utanmadan demişsin para verip aldığım tek uygulama whatsapp diye. Peki şimdi soruyorum sana. Adamlar bunu sana mecbur kılmasaydı ve bir ücretsiz kullanma yöntemi bulsaydın yine para verir miydin? Tabii ki hayır... Sonra gelip burada bana ahlak dersi ver...
Kredi kartı olupta internete güvenmiyor ne demek kredi kartınla büyük miktarda para çekildiği zaman telefonla sana haber veriyorlar anında böyle böyle bir işlem yapıldı haberiniz var mı diye ne zamanda yaşıyorsunuz şimdiye kadar kredi kartıyla dünya şey aldım internetten hiç bir sıkıntı olmadı kaldıki millete windows bilgisayarla geldiyse para vermezsin diyosun sivri zeka arkadaşım monster markası dışında hangi bilgisayarın windowssuz geldiğini gördün birde bilgisayarda kullandığın programlarıda beleş kullanıyorsun diyorsun evet kullanıyorum çünkü program 4000dolar civarı bende öğrenciyim ama senin gibi gelipte 1-2dolarlık uygulamanın korsanı var mı diyede millete sorup sonrada millet tersledi diye aşağılamaya hakkın yok
Kredi kartı olupta internete güvenmiyor ne demek kredi kartınla büyük miktarda para çekildiği zaman telefonla sana haber veriyorlar anında böyle böyle bir işlem yapıldı haberiniz var mı diye ne zamanda yaşıyorsunuz şimdiye kadar kredi kartıyla dünya şey aldım internetten hiç bir sıkıntı olmadı kaldıki millete windows bilgisayarla geldiyse para vermezsin diyosun sivri zeka arkadaşım monster markası dışında hangi bilgisayarın windowssuz geldiğini gördün birde bilgisayarda kullandığın programlarıda beleş kullanıyorsun diyorsun evet kullanıyorum çünkü program 4000dolar civarı bende öğrenciyim ama senin gibi gelipte 1-2dolarlık uygulamanın korsanı var mı diyede millete sorup sonrada millet tersledi diye aşağılamaya hakkın yok
Ucuz şeylerin illegal yolları ile uğraşmam. Bi Windows a da 100 küsür veremem. 0.99 $ hiç. İnternet üzerinden çok alışveriş yaparım. Güvenlik gibi bir sorun yok. Adama kart No verirsen sorun. Google. Soymaz kimseyi.
- - - Eklendi - - -
Aynen. Telefonu netten aldım. Arayıp sordular pederi hemen. Sıkıntı olmuyor.
Whats app a 1 dolarcık verin diyo arkadaşlar ne olucak hakkını yemeyelim dimi ? Ama 2 3 dolarlık oyunların apk dosyalarını ararken demiyosunuz bunu canlarım ? Aah yazık size kıyamamHakkın en kral yendiği türkiyede kendi haklarını savunacaklarına elin amerikasının chat programını savunuyolar bana . Ah kıyamam ben size . Oyun ve uygulamaların apk sini fellik fellik arayan canlarım benim
Madem bu kadar problem edildi,Konuya dönelim.
Whatsapp'ı ücretsiz KULLANAMAZSIN.Çünkü telefon numaranı kontrol ediyor ve sistem telefon numarasıyla çalışıyor.
alternatif yöntemde var.her sene yeni telefon hattı kullanabilirsin.
Madem bu kadar problem edildi,Konuya dönelim.
Whatsapp'ı ücretsiz KULLANAMAZSIN.Çünkü telefon numaranı kontrol ediyor ve sistem telefon numarasıyla çalışıyor.
alternatif yöntemde var.her sene yeni telefon hattı kullanabilirsin.
Lütfen tartışma çıkartacak yorumlardan kaçınınız.
Konu hakkında da şuan ücretsiz olan bir uygulamanın yine ücretsiz sürümünü aramanın garip olduğunu düşünüyorum. Kimse şuan bu programı kırmakla uğraşmaz çünkü muhtemelen mart ayında yeni bir versiyona geçecek ve şuanki versiyon kullanılmaz hale gelecektir. O gün gelmeden de elden birşey gelmez.
İmkanınız varsa o tarihte ücretini öder alırsınız, eğer imkanınız yok ise ücretsiz sürümün çıkmasını beklersiniz. Zaten uygulamanın ücretsiz versiyonu sitemizde de yayınlanacaktır.
Ne kadar zamanımız kaldığını nereden öğreneceğiz ?
rencide çok bir miktar para değil demenin neresinde açıklar mısın?Soru ile cevaplar ne kadar alakasız ya) evet ücretsiz kullanılabilir veya ücretsiz kullanılmaz para ödemek zorundasın gibi insanı rencide etmeyen cevaplar verilse daha iyi olabilirdi.
Konuya gelirsek; ücretli olduktan sonra elbet 1 tane korsan craklemeyi başarır orasını bilemeyiz bekleyip ozaman görürüz tahminimce olur gibi ama olmazsada veririz napalım
telefona root rom atmadım garanti dışı kalıyor diye o yüzden hepsi lisanslı gta vice cityi alacaktım ama bendeki markette gözükmüyor whatsappta şubatta bitiyor onuda alacamWhats app a 1 dolarcık verin diyo arkadaşlar ne olucak hakkını yemeyelim dimi ? Ama 2 3 dolarlık oyunların apk dosyalarını ararken demiyosunuz bunu canlarım ? Aah yazık size kıyamamHakkın en kral yendiği türkiyede kendi haklarını savunacaklarına elin amerikasının chat programını savunuyolar bana . Ah kıyamam ben size . Oyun ve uygulamaların apk sini fellik fellik arayan canlarım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?