Haber whatsapp hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
whatsapp hakkında
ödeme bilgisi bölümünde whatsapp bir yıllık ücretsiz kullanım sürem 05 şubat 2016da doluyor gibi gözüküyor internette araştirdım boşuna para vermeyin bir yıl sonunda ücretsiz uzatıyorlar diyor gerçekten uzatırlar mı yoksa uzatma satın alayım mı bir yıldan uzun süredir kullananlardan yardım bekliyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler:maxicep:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Otomatik uzatmakta çoğunlukla fakat bazen uzatmadığı oluyormuş, 3-4 Tl verince sınırsız oluyor eğer imkanın varsa almanda sorun olmaz.

Son düzenleme:
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben Kendimi Bildim Bileli Yazılım Atıyorum Sıfırlanıyordu Onun Süresi :D Ama Cihaz Nokia Şimdi Daha Yemiyor Sanırım O NUmarayı Sıfırlanmıyo Heralde Ama 1.7 TL De Bişey DEğil Varsın KEssin :)

serhat_002

serhat_002

Üye
3-4 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar hiç bir ücret ödemedim :D :D :P

• Beğen
Tepkiler: phasan
Peocawe

Peocawe

Üye
:ehe

Whathehell

Üye
daha önce hiç dikkat etmemiştim ama 1. 2 yıldan fazla kullanıyorum hiçbir ücret ödemedim. 2. uzatma parası sembolik bir rakam. 3. kontör yüklediğiniz paradan otomatik olarak kesilecek (telefon numarasına bağlı olunca olabilecek )

byAndroid

byAndroid

Üye
Arkadaşlar az önce wifi yi bi açtım WhatsApp süreniz 1 yıl uzatıldı diye mesaj geldi. Oysaki ödeme günü 14 Ocak 2016 idi. Acaba başka biri benim için ödeme mi yaptı? Bunu nasıl anlarız

Sarangni

Sarangni

Üye
Arkadaşlar az önce wifi yi bi açtım WhatsApp süreniz 1 yıl uzatıldı diye mesaj geldi. Oysaki ödeme günü 14 Ocak 2016 idi. Acaba başka biri benim için ödeme mi yaptı? Bunu nasıl anlarız
1 yıllık üyelik veriyor sonra ücretsiz uzatıyor. Kaç yıldır böyle devam ediyor. Size özel bir durum değil.

byAndroid

byAndroid

Üye
1 yıllık üyelik veriyor sonra ücretsiz uzatıyor. Kaç yıldır böyle devam ediyor. Size özel bir durum değil.
Valla yanlış olmasın 3 yıldır wp kullanıyorum ama hiç para çekmedi sanırım. Böyle bir şeyi de ilk defa görüyorum

gandilla

gandilla

Üye
Benim 13 ocakta bitecek olan suresi dün 2017 ye uzadi. Bu kendi kendine 2. Uzayişi oldu fakat herkeste olur mu bilmem

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
benim 5 ocak 2016da bitecekti mobil ödeme ile uzatma satın aldım 4 ocak 2017ye uzatıldı:)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
benim her sene uzuyor hiç para vermedim

phasan

phasan

Üye

Takipçi Satın Al

Üst Alt