phasan Üye ilyas1271' Alıntı: işte bende o tuş yok arama tuşu var Genişletmek için tıkla ... Ozaman WhatsApp kaldır tekrar beta kur E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilyas1271' Alıntı: işte bende o tuş yok arama tuşu var Genişletmek için tıkla ... Ozaman WhatsApp kaldır tekrar beta kur E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
phasan Üye ilyas1271' Alıntı: yok pardon tuşu bıldum ama direk sesli arama yapıyo herhangi bir seçenek yok Genişletmek için tıkla ... Bendede yoktu beta yüklü oldugu halde sildim tekrar kurdum geldi şuan E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilyas1271' Alıntı: yok pardon tuşu bıldum ama direk sesli arama yapıyo herhangi bir seçenek yok Genişletmek için tıkla ... Bendede yoktu beta yüklü oldugu halde sildim tekrar kurdum geldi şuan E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
phasan Üye ilyas1271' Alıntı: yok dediğini yaptım olmadı yine.. nese boşver çokta önemli bişey değil teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Sanırım beta sürüm kurmadınız E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilyas1271' Alıntı: yok dediğini yaptım olmadı yine.. nese boşver çokta önemli bişey değil teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Sanırım beta sürüm kurmadınız E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
umuti1975 Üye Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yeni beta sürüm.Bu sürümdede görüntülü görüşme vardır.Denenmiştir.Görüntülü görüşme yapabilmek için karşıdaki kişininde beta sürümü yüklemesi gerekmektedir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yeni beta sürüm.Bu sürümdede görüntülü görüşme vardır.Denenmiştir.Görüntülü görüşme yapabilmek için karşıdaki kişininde beta sürümü yüklemesi gerekmektedir.
bozkirdangelen Üye phasan' Alıntı: Herkeste yok sadece Android de var şimdilik E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Windows Phonelere 15-20 gün önce geldi.
phasan' Alıntı: Herkeste yok sadece Android de var şimdilik E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Windows Phonelere 15-20 gün önce geldi.
phasan Üye bozkirdangelen' Alıntı: Windows Phonelere 15-20 gün önce geldi. Genişletmek için tıkla ... Suan için en yaygın ios ve Android sistem E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bozkirdangelen' Alıntı: Windows Phonelere 15-20 gün önce geldi. Genişletmek için tıkla ... Suan için en yaygın ios ve Android sistem E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bozkirdangelen Üye phasan' Alıntı: Suan için en yaygın ios ve Android sistem E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Dediğiniz gibi.. "Şu an için öyle.."
phasan' Alıntı: Suan için en yaygın ios ve Android sistem E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Dediğiniz gibi.. "Şu an için öyle.."
phasan Üye bozkirdangelen' Alıntı: Dediğiniz gibi.. "Şu an için öyle.." Genişletmek için tıkla ... Her telefonda wp olacağına az ve öz olsun sistem ios gibii saglam ve magza gelişsin bayağı kar yapar E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bozkirdangelen' Alıntı: Dediğiniz gibi.. "Şu an için öyle.." Genişletmek için tıkla ... Her telefonda wp olacağına az ve öz olsun sistem ios gibii saglam ve magza gelişsin bayağı kar yapar E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
umuti1975 Üye Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 14.11.2016 tarihli yeni beta sürüm.Görüntülü görüşme vardır.Google play güncelleme vermedi henüz.O zamana kadar beta sürüm yükleyerek herkesten önce görüntülü görüşme ye başlayabilirsiniz.Karşıdaki kişininde beta sürümü yüklemesi gerekmektedir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 14.11.2016 tarihli yeni beta sürüm.Görüntülü görüşme vardır.Google play güncelleme vermedi henüz.O zamana kadar beta sürüm yükleyerek herkesten önce görüntülü görüşme ye başlayabilirsiniz.Karşıdaki kişininde beta sürümü yüklemesi gerekmektedir.
phasan Üye Suan ios ve Android için resmi olarak yayınlandı guncelleme E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suan ios ve Android için resmi olarak yayınlandı guncelleme E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi