furyzer0
Üye
O kadar durmuyor neredeyse anlık açıyorO splash screenlar loading ve resuming ekranlarının gizlenmiş hali işte. Aynı durum iOS'ta da var Androiddede. Ama onlarda daha kısa ve görsel.
Sent from mTalk using lumia950
O kadar durmuyor neredeyse anlık açıyorO splash screenlar loading ve resuming ekranlarının gizlenmiş hali işte. Aynı durum iOS'ta da var Androiddede. Ama onlarda daha kısa ve görsel.
Ben mi göremedim bir fark?2.16.96 beta:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows 10 fotoğraflar uygulamasından fotoğraf seçiliyor artık.Ben mi göremedim bir fark?
HeeeWindows 10 fotoğraflar uygulamasından fotoğraf seçiliyor artık.

- Durum güncelleme tarihleriAlıntı yapma özelliği geldi bu sürüm ile.
Mesaj seçme tuşu bende de çalışmıyor Lumia 830 kararlı sürüm Windows 10- Durum güncelleme tarihleri
- Medya, bağlantı ve belgeler geldi
- Mesaj gönderme tuşu yana alındı.
- Mesajları seçme tuşu aşağı alındı(Yandan seçme de kaldırıldı). Bu bende çalışmıyor nedense, basıyorum işlevi yok.
Sorunlu bir güncelleme demekki. Yarın bir güncelleme daha gelir.Mesaj seçme tuşu bende de çalışmıyor Lumia 830 kararlı sürüm Windows 10
aynen. Bi de geri tuluna basınca seçim tuşunun işlevi iptal olmuyor. Mesaj lşstesine geri gidiyorBu gönder tuşunun yerine seçim tuşu koyan zihniyetin ben..
Usta diğerleri iyide şu mesajları seçme tuşu olayı kötü oldu- Durum güncelleme tarihleri
- Medya, bağlantı ve belgeler geldi
- Mesaj gönderme tuşu yana alındı.
- Mesajları seçme tuşu aşağı alındı(Yandan seçme de kaldırıldı). Bu bende çalışmıyor nedense, basıyorum işlevi yok.
sürekli ona basıyorum alışkanlık olmuş 
Seçme sorunu düzeltildi de diğeri maalesef yeni bir sorun olarak geldi.Bunların yapacağı güncellemeyeeeeee.....
Mesela belge gönderme tuşuna basıyorum sonra gelen seçim ekranından çıkmak için geri tuşuna basınca sohbet ekranından da çıkıp liste ekranına geliyor. Resmen rezalet. Bu kadar mı yazılımcı bunlar. Ondan sonra seçim tuşuna basıyorum ama neye dokursam dokunayım hiçbir şey seçilmiyor ve yine çıkmak için seçim den geri diyorum yine sohbet listesine atıyor. Allah ıslah etsin bunları.