Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sizde yine uygulamayı açınca mesaj geliyor bende o da yok gruptaki konuşmalarda hele birinin attığı mesaj gelirken diğerinin ki gelmiyor.
şuan bende böyle bir sorun yok daha önceki sürümlerinde bazen oluyor du ama hatta şuan fazla mesaj gelmesinden şikayetçiyim

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Şu an whatsapp web üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliniyor mu yani? Öyleyse eve gidince bir deneyeyim.
Görüntülü görüşme değil normal mesajlaşma webde çalışıyor. Görüntülü görüşme uygulamada bile yok henüz. Ama dün bununla ilgili birkaç ekran görüntüsü sızdı. Sanırım yakında görüntülü görüşme de dahil edilir. İşte bu da Skype'ın fişini tamamen çeker.

stockton

Üye
Görüntülü görüşme değil normal mesajlaşma webde çalışıyor. Görüntülü görüşme uygulamada bile yok henüz. Ama dün bununla ilgili birkaç ekran görüntüsü sızdı. Sanırım yakında görüntülü görüşme de dahil edilir. İşte bu da Skype'ın fişini tamamen çeker.

Normal mesajlaşmanın çalıştığını biliyorum, zaten o da çalışmasa whatsapp web'in ne mantığı kalır? :)

Hayırlısı bakalım, skype'tan bir halt olacağı yok zaten, gerizekalı microsoft güzelim msn'i harcadı şu program için!

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Normal mesajlaşmanın çalıştığını biliyorum, zaten o da çalışmasa whatsapp web'in ne mantığı kalır? :)

Hayırlısı bakalım, skype'tan bir halt olacağı yok zaten, gerizekalı microsoft güzelim msn'i harcadı şu program için!
Skype iyi de bizim platformda kötü maalesef. WhatsApp daha kötü gerçi :ehe

• Beğen
Tepkiler: stockton
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Eğer ki Whatsapp sorunsuz şekilde görüntülü görüşmeyi birkaç ay içinde sunabilirse, Skype kesin biter.
Geçen gün Abim ile skype üzerinden görüşme denemeleri yaptık. Denemeler diyorum çünkü çok uzun uğraşlar sonrasında kötü de olsa başardık. Abimde Note 4 bende L920 var. Skype için ikimizin telefonunda da ikimiz de ekli olduğumuz halde tekrar birbirimizi eklemek zorunda kalana kadar neler neler denedik de yine de çalışmadı. Mesaj dahi gitmedi gelmedi. Onca uğraş sonra tekrar bir birimize davet ve eklemeyi yapınca görüşebildik.
Bir de bir kişiyi bulmak, eklemek, kaldırmak, engellemek, ancak bu kadar karmaşık yapılabilir. Skype kesinlikle çok kötü bir mesajlaşma ve görüntülü görüşme uygulaması. Bu adamlar bu uygulamayı hatasız şekilde, en basit, en sade, en kolay anlaşılır hale sokmazlarsa, dosya göndermeyi eklemezlerse skype kesin yok olur.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ceza87
dakamon

dakamon

Üye
Skype iyi de bizim platformda kötü maalesef. WhatsApp daha kötü gerçi :ehe
Andoroid te de kötü ki. Orada da yavaş olduğunu söylüyor arkadaşlarım. He daha fazla özellikli olabilir ama bizdeki gibi hantal

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

skynet

Üye
Gelen video indikten sonra belli bir süre daha bekletiyor iyice içine ettiler uygulamanın

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gelen video indikten sonra belli bir süre daha bekletiyor iyice içine ettiler uygulamanın
İnsanın açası bile gelmiyor, o kadar iğrençki. Hala üstüne güncelleme yapmaya çalışıyorlar. Görüntülü arama bu arayüze gelirse uygulama çöker :ehe

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve skynet
dakamon

dakamon

Üye
Skype dediğimiz şey messenger gibi dev bir uygulamanın devamı olacak bir uygulama ama gereken özen ve gerekn önem verilmiyor uygulamaya. Bizim platformda zaten umursanmıyor. Whatsapp a daha çok güncelleme gelir oldu valla.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
her ne kadar "bug" da olmuş olsa ana ekran menüsüne de arkaplan koymamız lazım, düz siyah ile nereye kadar.. :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2.16.62 beta
- Arama simgesi güncellendi
- Artık çağrı modunda sesli notlar dinleyebilirsiniz
- Çeşitli düzeltmeler

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
2.16.62 beta
- Arama simgesi güncellendi
- Artık çağrı modunda sesli notlar dinleyebilirsiniz
- Çeşitli düzeltmeler
Her seferinde dosya göndermeyi niye deniyorlarsa, tamam anladık gönderiyor :D

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve Krnl386
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Şu anda whatsapp çalışmıyor kaldırdım tekrar kurdum bukezde dogrulamayı yapmıyor bu sorunla karşılaşan var mı ne yapmam lazım

skynet

Üye
Güncellendi

• Beğen
Tepkiler: Sensation
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şu anda whatsapp çalışmıyor kaldırdım tekrar kurdum bukezde dogrulamayı yapmıyor bu sorunla karşılaşan var mı ne yapmam lazım
Kaldırmadan önce kontrol etmen lazım sadece sende mi çalışmıyor genel bir sorun mu diye. WhatsApp saat 23 civarında tüm dünyada çökmüştü. Şu anda sorunsuz yükleyip doğrulama yapabilirsin.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Kontrol ettim ios ta çalışıyordu wp de çalışmıyordu. Evet şimdi sorun gitmiş çalışıyor tşkler

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bende bildirim sorunu devam ediyor arkadaşlar siZde durum ne ?

skynet

Üye
Bende bildirim sorunu değilde mesela kişi çevrimiçi ama gönderdiğin mesajlarda tek tik oluyor
Karşı kişi bana cevap yazmasına rağmen sonradan çift tik ve mavi oluyor :)

Üst Alt