Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncellemeden sonra gerçekten müthiş olmuş fakat, yazı tipleri ne oldu ? Şu italik, altı çizgili seçeneği gelecekti ?
Geldi.
Kalın yazmak için: Kelimeden önce ve sonra * kullanmalısınız. *kalın*
İtalik yazmak için: Kelimeden önce ve sonra _ kullanmalısınız. _italik_
Üstü çizili yazmak için: Kelimeden önce ve sonra ~ kullanmalısınız. ~üstü çizili~

Krnl386

Krnl386

Üye
Geldi.
Kalın yazmak için: Kelimeden önce ve sonra * kullanmalısınız. *kalın*
İtalik yazmak için: Kelimeden önce ve sonra _ kullanmalısınız. _italik_
Üstü çizili yazmak için: Kelimeden önce ve sonra ~ kullanmalısınız. ~üstü çizili~
Hımm, denedim. Her defasında bunu kelimenin başına yazmamız gerekiyor. Keşke seçeneklerde olsaydı ..

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
versino2

versino2

Üye
Ufacık Bi detay daha ayarlardan profili ayarlama kısmına girdiğimizde kendi numaramızda çıkıyor ve 2.olarakta mesajı soldan basarak işaretlediğimizde eskiden sadece silme butonu çıkıyordu artık kopyala ve ilet seçenekleride çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
WhatsApp üzerinden görüntülü görüşme geliyormuş, geç kaldı :ehe
Halen bazı kullanıcılara beta aşamasında sunulmaya başlanan görüntülü görüşme özelliği, bir süre sonra tüm kullanıcılar için aktif hale gelecek.

stockton

Üye
Whatsapp web üzerinden de çalışırsa bende skype'ın yerini alabilir.

afwerker

afwerker

Üye
skypee gelişmezse WhatsApp alır başını gider video arama derken face destekli video arama facebook kişileri ile görüntülü görüşmederken skype de biter

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

brk-rtrk

Üye
Whatsapp güncellendi 2.12.52den 2.12.56ya.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

skynet

Üye
Var mı bir değişiklik

afwerker

afwerker

Üye
yenilik olarak gördüğüm gönderilen ses kaydını ahize hoparlör değiştirme seçeneği var

versino2

versino2

Üye
Mesajlar artık hiç gelmiyor bu ne kardeşim girince görüyorum hiçbir şekilde gelmiyor artık bildirim

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Video göndermeye çalışınca yükleme çubuğu doluyor sonuna kadar ama uygulama donup kalıyor, ekran zaman aşımı dolup ekran kararınca da baştan başlıyor göndermeye ama sonuç yine hüsran. :vur Bi haltımız da düzgün çalışsa şaşarım zaten

• Beğen
Tepkiler: skynet
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Video göndermeye çalışınca yükleme çubuğu doluyor sonuna kadar ama uygulama donup kalıyor, ekran zaman aşımı dolup ekran kararınca da baştan başlıyor göndermeye ama sonuç yine hüsran. :vur Bi haltımız da düzgün çalışsa şaşarım zaten

Video yollamak istiyorsan ekran kapanma süreyi sona getirip bekle. Ben de geçenlerde boyutu yüksek bir video yolladım neyse video yükleme çubuğu sonunda epey bekleyip en sonunda yolladı. Yani sonuna gelse de bekle, yollayacaktır.
Tabi buna bir çözüm getirmeleri gerek, ekran kapalıyken de video yollamak için.

afwerker

afwerker

Üye
Whatsapp mesajların girdiğimiz zaman gelme sorunu galiba android telefonlarda da var arkadaşım bugün bu sorunun oldugunu söyledi

brk-rtrk

Üye
Buraya foto atamadım ama link önizleme de gelmiş :D
Linki eğer http:// şeklinde yazarsanız önizleme çıkıyor

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Sizde yine uygulamayı açınca mesaj geliyor bende o da yok gruptaki konuşmalarda hele birinin attığı mesaj gelirken diğerinin ki gelmiyor.

Üst Alt