Püf Noktası WhatsApp en son sürümü indirilmeli 2017 yeni WhatsApp

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
WhatsApp en son sürümü indirilmeli 2017 yeni WhatsApp
WhatsApp en son sürümü yüklenmeli, 2017 yılında WhatsApp'ın en son sürümü yayınlandı. WhatsApp en sürümüyle ilgili detayları makalemizden öğrenebilirsiniz.

Sosyal ortamda en çok kullanılan anında mesajlaşma uygulaması olarak bildiğiniz gibi WhatsApp uygulaması kullanılmaktadır ve neredeyse her akıllı telefonda olduğunuda tahmin edebilirsiniz. WhatsApp uygulaması sadece Android işletim sistemlerinde değil aynı zamanda İOS cihazlarada yüklenebilir ve kullanılabilir.Bununla sınırlı değil aynı zamanda WhatsApp uygulamasını bilgisayarlarınızda da kullanabilirsiniz. İlk zamanlar WhatsApp ilk 1 yıllık ücretsiz olarak kullanılmaktaydı.Daha sonra ise bu uygulamanın ücretsiz olarak kullanılacağı açıklandı. WhatsApp artık tamamen ücretsiz bir uygulama ve istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Aynı zamanda sadece akıllı telefonlarda değil aynı zamanda WhatsApp Web uygulamasıda tarayıcı üzerinden kullanılmaktadır ve ücretsiz olarak kullanılamaktadır.Tarayıcı üzerinden web.WhatsApp.com sitesine giriş yapınız ve WhatsApp uygulamasından ekrana QR kodunu telefona taratarak işlemi yapabilirsiniz.WhatsApp Web QO kodunu taratmak: Android için Whatsapp / Menü / Whatsapp Web. iPhone iOS için Ayarlar / Whatsapp Web WhatsApp uygulaması ile şuan için sesli arama, video, fotoğraf ve mesaj paylaşımı yapılmaktadır.

Whatsapp uygulamasını ise WhatsApp iPhone iOS cep telefonda indirme adresi, whatsapp.com/appstore, WhatsApp Android APK cep telefonları için indirme adresi . WhatsApp Windows iPhone cep telefonları için indirme adresi whatsapp.com/wp.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Wp de 2.16.308.0 Halen Eli Kulağında O Zaman :hmmm
 
Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
2.12.459 yanlış hocam sitesinde 2.16.395 var bndeki 396
 


Üst Alt