Tavsiye Whatsapp emojileri ve anlamları nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Whatsapp emojileri ve anlamları nelerdir?
Whatsapp tüm mobil cihazlarda aktif olarak kullanılan ve gittikçe popülerliğini arttıran bir servis olarak karşımıza çıkıyor. Whatsapp emojileri ve anlamları nelerdir merak edilirken, bizde sizlere konumuzda bunları anlattık.


Listenin birinci sırasında bu emoji var. Daha çok aşırı gülme işareti olarak kullanılan bu emoji, neredeyse her fotoğrafın aldında var.




Son dönemlerde en sık gördüğümüz emojilerden biri daha. ‘Bayıldım’ veya ‘çok güzel’ anlamlarında kullanılan bu emoji işareti her geçen gün daha fazla kullanılmaya devam ediyor.




Vazgeçilmez bir emoji işareti. Daha çok aşık çiftlerin kullandığı bu emoji işareti artık ‘öptüm’ veya ‘xoxoxo’ anlamlarında da kullanılıyor.




Daha çok Facebook’un ‘beğen’ işaretiyle bağdaşan bir emoji olsa da son zamanlarda birçok sosyal ağda ve WhatsApp’ta fenomen olmuş durumda. Bu emoji işaretinin diğer anlamları arasında ‘çok iyi’ anlamı da buluyor.




Ağlama işaretine benzer emojiyi son dönemlerde sıkça görmeye başladık. Üzülme anlamından daha çok ‘şaşırma’ anlamında kullanılıyor. Aman dikkat diyoruz.




Eller yukarı veya teslim oldum anlamlarındaki bu emoji işareti, sosyal ağların vazgeçilmez bir işareti oldu. Kullanıldığı anlam ise ‘haklısın’ olarak ifade edilebilir.




Daha önce de sizlerle olduğu gibi Playboy’un tavşan kızları artık emojilerde. Dolayısıyla en çok kullanılan emoji işaretlerinin arasında. ‘En iyi arkadaşımla eğleniyoruz’ anlamına geliyor.




Son zamanların en çok kullanılan emojileri arasında. İlk bakıldığında dans etmeyi çağrıştırsa da son zamanlarda doğum günü kutlamaları için kullanılıyor.




Korku emojisi gibi durduğunu kabul edebiliriz. Ancak değil. Son zamanların en popüler emojileri arasında yer alan bu işaret, aslında olumsuz anlamda şaşırma olarak ifade ediliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM


Üst Alt