Haber WhatsApp çöktü!

Sponsorlu Bağlantılar

AIS

AIS

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp çöktü!
Facebook'un 19 milyar dolara satın aldığıı Whatsapp çöktü ve yaklaşık 4-5 saatir kullanıcılar Whatsapp'a erişimde sorun yaşıyor. WhatsApp'a bir hacker saldırısı yapıldığı sanılıyor

WhatsApp'ta yaşanan sorunlar, Tictoc, Viber, Line gibi alternatif mesajlaşma yazılımlarına ve eskiden olduğu gibi SMS'lere yöneltmiş durumda.

350 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaşan WhatsApp, özellik iyileştirmelerinin yanı sıra güvenlik seviyelerini de her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Fakat yine de WhatsApp da diğer uygulamalar gibi arada sorunlar çıkarabiliyor, sorun çıkaran WhatsApp olunca haliyle milyonlarca insan mağdur oluyor

Facebook'un WhatsApp'ı satın almasından sonra birçok komplo teorisi de ortalıkta dolaşır oldu, Almanya'da ise WhatsApp'ın yasaklanmasıyla ilgili kampanyalar başlatıldı

DAHA ÖNCE HACKLENMİŞTİ

Kendisine ‘KDMS Team’ adını veren Filistinli hackerlar WhatsApp uygulamasını hacklemiş ve bir mesaj yayınlamıştı.

Siteye yazılan mesajda “ Merhaba Dünya. İki mesaj vermek için burada bulunuyoruz. Birincisi: Dünya üzerinde Siyonistler tarafından çalınan Filistin diye bir yer olduğunun farkında mısınız? Filistinliler, barış içinde yaşamayı, topraklarını özgürleştirmeyi ve İsrail hapishanelerinde bulunan tüm mahkumların salıverilmesini hak ediyor" denilmişti.

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
aynen yaa bende kullanamıyorum :(

AHKE

AHKE

Üye
facebook hissetirdi kendini

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
ya yazısma falan neyse de dosya alımı falan baya bi yardımcı oluyordu :(

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Viber kullanın arkadaşlar daha kaliteli

AHKE

AHKE

Üye
we chate dwam

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
İyimi Oldu Kötümü Oldu Bilmiyorum Ama Ben Zaten Sevmiyorum Bu Tarz Uygulamaları

.caner.

.caner.

Üye
Ilk değil, birazdan bir güncelleme verirler tamamdir.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Geceden sonra ki saate düzelebilir diye tahmin ediyorum

0MG90

0MG90

Üye
Viber kullanın , Viber daha iyi uygulama

• Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp
smartphone007

smartphone007

Üye
Whatsappı kaldırın. Facebook satın aldı ama verilerimizi mı kopyalıyorlar.

messevim

messevim

Üye
O değilde. Filistinli hackerlerin yayınladığı mesaj manidar.. İnşAllah bu insanlık dramına dur diyen birileri çıkar...

• Beğen
Tepkiler: butlan40
M@cros

M@cros

Üye
Herhalde nsa bilgileri alıyor.Utanmasalar bilgileri alalım yeniden açarız diyecekler.:)
Gerçi utandıklarını da sanmıyorum.

smartphone007

smartphone007

Üye
Facebook'tan sonra sosyal platforma dönüşecek ve kişilerin attığı iletiler Facebook anasayfası gibi bir ekranda görüntülenmesi söz konusu olacak.

• Beğen
Tepkiler: Dede
ozakin70

ozakin70

Üye
Ben Telegrami kullaniyorum öneririm daha fazla ozellikli aynı whatsapp plus gibi

• Beğen
Tepkiler: Dede
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Düzeltsinler artık. Eğer saldırıysa Facebook şansı diyeceğim Facebook'un elini attığı herşeye bir komplo oluyor. :ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dede ve .caner.
mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Kiz arkadaslarinizla kaldiginiz yerden kavga etmeye devam edebilirsiniz. Msjlar gidiyor artık. ..