Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Whatsapp çalışmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
mrtaksy
Üye
Konu Sahibi
Whatsapp çalışmıyor
Beyler whatsapp çalışmıyor. Ekrandaki simgeler pasif durumda uygulama açılmıyor . Soft reset falan banamısın demedi. Silip tekrar yuklemek istedim mağazadan whatsapp ı açınca indir butonu çıkmıyor. Fikri olan var mı? Whatsapp uçmuş gibi !!!
ponçikEnişte
Üye
telefonu yedeklemeyi başlat, bitince düzelir
versino2
Üye
Aynı sorun bende de sık sık olmaya başladı.Denim i bekliyorum gelsin sıfırlıcam telefonu
ponçikEnişte
Üye
whatsappın bu şekilde pasif duruma geçmesi arkaplanda yapılan otomatik yedekleme işlemi esnasında oluyor. aslında bir süre beklenildiğine düzelmesi gerek, ama düzelmediği zaman (arafta kaldığında) bu durumda sistemi yedeklemeyi manuel olarak yapıp bitmesini bekleyebilirsiniz, düzelmesi gerekir.
StartTheGame
Üye
Bende de oluyor whatsapp a girmem gerekiyor tıklıyorum whatsappa yukleniyor yazısı geliyor sonra whatsapptan atıyo 4-5 kez oluyor böyle sonra whatsapp a basınca işlemiyor 2-3 dakika sonra girebiliyorum , indir butonu sorunu bende de var güncelleme gelince basıyorum işlemiyor Windows düşüşlerde ben bu gidişatını beğenmiyorum
bulutsuzgece
Üye
Bu son 1-2 ay içerisinde pek çok kişide görülmeye başlayan bir durum.
Yani kişisel bir sıkıntı değil, dert etmenize gerek yok.
Bazı arkadaşlarımız olası sebeplerini söylemiş zaten, çözülmeyecek bir durum değil.
StartTheGame
Üye
Çözülemeyecek bir durum değil abi tamam kabul ama çözecekler çözmüyor sıkıntı o