Türe Üye feelsawake' Alıntı: Ucretsiz diyonuzda zaten bastan oduyorsunuz Genişletmek için tıkla ... iPhone da da bedava benim icin ablama ve babama beles yukledim giriste de ucret almadilar. Zamaninda ucretsizken yakalamistim
feelsawake' Alıntı: Ucretsiz diyonuzda zaten bastan oduyorsunuz Genişletmek için tıkla ... iPhone da da bedava benim icin ablama ve babama beles yukledim giriste de ucret almadilar. Zamaninda ucretsizken yakalamistim
nokia_belle Üye iphoneda bir süreliğine ücretsizdi,şimdi ücetli ama onu ücretsiz kullanmak isteyen j.b. yapar
Turan Üye Konu Sahibi marist' Alıntı: 5 yıl çok yaw kim bilir 5 yıl sonra ne olur ne değişir. Genişletmek için tıkla ...
Invoke Üye nokia_belle' Alıntı: iphoneda bir süreliğine ücretsizdi,şimdi ücetli ama onu ücretsiz kullanmak isteyen j.b. yapar Genişletmek için tıkla ... jb gerek yok. pp25 hallediyor =)
nokia_belle' Alıntı: iphoneda bir süreliğine ücretsizdi,şimdi ücetli ama onu ücretsiz kullanmak isteyen j.b. yapar Genişletmek için tıkla ... jb gerek yok. pp25 hallediyor =)
nokia_belle Üye -qarapapaq-' Alıntı: jb gerek yok. pp25 hallediyor =) Genişletmek için tıkla ... Yakında yine ücretsiz yapacakları tutar,aslında diğer 4 işletim sisteminde deneme sürecinde yasal olarak bedava olup ios'ta ücretli olmasıda güzel -
-qarapapaq-' Alıntı: jb gerek yok. pp25 hallediyor =) Genişletmek için tıkla ... Yakında yine ücretsiz yapacakları tutar,aslında diğer 4 işletim sisteminde deneme sürecinde yasal olarak bedava olup ios'ta ücretli olmasıda güzel -
sezaruyanik Üye Türe' Alıntı: iPhone da da bedava benim icin ablama ve babama beles yukledim giriste de ucret almadilar. Zamaninda ucretsizken yakalamistim Genişletmek için tıkla ... iPhone beles derken Muttin?
Türe' Alıntı: iPhone da da bedava benim icin ablama ve babama beles yukledim giriste de ucret almadilar. Zamaninda ucretsizken yakalamistim Genişletmek için tıkla ... iPhone beles derken Muttin?
Türe Üye feelsawake' Alıntı: iPhone beles derken Muttin? Genişletmek için tıkla ... Beleşken yakalamıştım. Artık hep ücretsiz. Benden de ablam ve babamdan da ücret alınmadı alınmayacak.
feelsawake' Alıntı: iPhone beles derken Muttin? Genişletmek için tıkla ... Beleşken yakalamıştım. Artık hep ücretsiz. Benden de ablam ve babamdan da ücret alınmadı alınmayacak.
sezaruyanik Üye Türe' Alıntı: Beleşken yakalamıştım. Artık hep ücretsiz. Benden de ablam ve babamdan da ücret alınmadı alınmayacak. Genişletmek için tıkla ... Telefon belese geldi zannettim
Türe' Alıntı: Beleşken yakalamıştım. Artık hep ücretsiz. Benden de ablam ve babamdan da ücret alınmadı alınmayacak. Genişletmek için tıkla ... Telefon belese geldi zannettim
Invoke Üye nokia_belle' Alıntı: Aslında diğer 4 işletim sisteminde deneme sürecinde yasal olarak bedava olup ios'ta ücretli olmasıda güzel - Genişletmek için tıkla ... Güzel olan yeri anlayamadım?
nokia_belle' Alıntı: Aslında diğer 4 işletim sisteminde deneme sürecinde yasal olarak bedava olup ios'ta ücretli olmasıda güzel - Genişletmek için tıkla ... Güzel olan yeri anlayamadım?
tapatalk Üye Almistim ama iosda whatsapp biraz cins birşey 3gs de uygulama kapaliyken bildirim gelmiyordu
Türe Üye tapatalk' Alıntı: Almistim ama iosda whatsapp biraz cins birşey 3gs de uygulama kapaliyken bildirim gelmiyordu Genişletmek için tıkla ... 3gs de push bildirim sorunu var biraz. Babama ve ablama direkt gidiyor geliyor. 4 ve 4s var.
tapatalk' Alıntı: Almistim ama iosda whatsapp biraz cins birşey 3gs de uygulama kapaliyken bildirim gelmiyordu Genişletmek için tıkla ... 3gs de push bildirim sorunu var biraz. Babama ve ablama direkt gidiyor geliyor. 4 ve 4s var.
nokia_belle Üye -qarapapaq-' Alıntı: Güzel olan yeri anlayamadım? Genişletmek için tıkla ... hoş iyi anlamında,kaba olanı tek zeki olanı onlarmış
-qarapapaq-' Alıntı: Güzel olan yeri anlayamadım? Genişletmek için tıkla ... hoş iyi anlamında,kaba olanı tek zeki olanı onlarmış
tapatalk Üye Türe' Alıntı: 3gs de push bildirim sorunu var biraz. Babama ve ablama direkt gidiyor geliyor. 4 ve 4s var. Genişletmek için tıkla ... Bide viber acik değilse hicbir şekilde arama mesaj gelmiyordu 4 ve4ste öyle mi?
Türe' Alıntı: 3gs de push bildirim sorunu var biraz. Babama ve ablama direkt gidiyor geliyor. 4 ve 4s var. Genişletmek için tıkla ... Bide viber acik değilse hicbir şekilde arama mesaj gelmiyordu 4 ve4ste öyle mi?
Türe Üye tapatalk' Alıntı: Bide viber acik değilse hicbir şekilde arama mesaj gelmiyordu 4 ve4ste öyle mi? Genişletmek için tıkla ... Hayir degil , dedigim gibi 3gs push yonunden sikintili cunku stock olarak gelmiyo push ozelligi
tapatalk' Alıntı: Bide viber acik değilse hicbir şekilde arama mesaj gelmiyordu 4 ve4ste öyle mi? Genişletmek için tıkla ... Hayir degil , dedigim gibi 3gs push yonunden sikintili cunku stock olarak gelmiyo push ozelligi