Whatsapp 2.8.7 yüklenmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp 2.8.7 yüklenmiyor
2. nesil ipod touch kullanıyorum. whatsapp yüklemeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. 2.8.4 sürümü kolayca yükleniyor ama sürüm eski uyarısı veriyor. bu yüzden 2.8.7 yi yüklemem lazım nasıl çözerim bu sorunu?

Ekli dosyalar

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Cihazınızda hangi sürüm yüklü ?

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Hocam eğer iPod toucha yüklüyorsanız zaten whatspad olmadan çalıştırmazsanız. İnternete 25pp yazın pc için olan programı indirin. Bu program pc nin AppStore U diyebiliriz. Buradan whatsapp ı indirin birde öyle deneyin. Sonra da cydia dan whatspad i yüklersiniz.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam eğer iPod toucha yüklüyorsanız zaten whatspad olmadan çalıştırmazsanız. İnternete 25pp yazın pc için olan programı indirin. Bu program pc nin AppStore U diyebiliriz. Buradan whatsapp ı indirin birde öyle deneyin. Sonra da cydia dan whatspad i yüklersiniz.

whatspad yüklü zaten :hmmm whatsapp 2.8.4 yükleniyor ama sürüm eski yenisini yükleyin diyor. 2.8.7yi yüklemeye çalışınca hata veriyor. :s

- - - Eklendi - - -

Yok mu yardim edecek kimse?

JoGa

Üye
kardeşim whatsapp'ın son sürümü 3G üstü desteklemektedir.. Sen yükleme yaptıgın zaman herşekilde ''Yanlış mimari'' hatasını alırsın. Çözüm yok malesef

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim whatsapp'ın son sürümü 3G üstü desteklemektedir.. Sen yükleme yaptıgın zaman herşekilde ''Yanlış mimari'' hatasını alırsın. Çözüm yok malesef

Hadi yaa :( neysr tesekkurler yakinda i touch 4 alicam o zaman yuklerim :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yaptın acaba? Bana da gerek bu iş. :D

cihazın jailbreakliyse eğer itoolstan filesystem bölümüne gir jailbreaked jazan kısıma gir sonra system/library/coreservices dizininde systemversion.plist dosyasını bul orada versiyon yazan yere istediğini yaz ben ilk başta 5.1.1 yazdım ipod kafayı yedi bazı oyunlara ve appstore'a girmemeye başladı 4.3.3 yaptım hiçbir sorun yok :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt