WhatsApp 2.6.97 Kapanıp Duruyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp 2.6.97 Kapanıp Duruyor !
Arkadaşlar bu whatsapp.da sistem çoğu zaman sıkışıp kendini kapatıyor. Stabil çalışmıyor. Çözümü var mı yoksa yeni sürümünü mü bekleyeceğiz ?

C7 Belle kullanıyorum. (CFW olarak)

dücane

dücane

Üye
ayni sorun bendede vardi hocam, ta ki "CASUAL THEME EFFECTS BY ALLSTAR12345" kullanana kadar...

bu tema efektinden sonra whatsapp sorunu ortadan kalkti benim telefonda...bir dene istersen... link veremeyecegim, googleden arayip bulabilirsin...

[h=3][/h][h=3][/h]

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Theme Fx yüklü bende, o efektlerde yüklüdür sanırım. Bi deneyim kardeş. Tavsiyen için sağol

dücane

dücane

Üye
sonucu paylasirsin memnun olurum, rica ederim...

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Valla olumlu sonuç yazmak için siteyi açmıştım, öncesinde ki kontrolümde ne yazık ki aynı sorunu yaşadım. Farklı tarzda bir çok efekt denedim, bence efektten kaynaklanmıyor sorun. Çünkü yanlız whats app bu sorunu yapıyor, bir de mesajlarda klasörlere girince

dücane

dücane

Üye
gönül isterdiki sorunun cözülsün, ama inanki hocam ayni sorun bendede vardi, telefona hard format´i cektim, yine düzelmedi, sadece whatsapp yapiyordu, sonra o efekt hosuma gitti diye onu yükledim, whatsapp sorunu ortadan kalkti, baska tema efekti kullanmaya kalksam, yine kapaniyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt