Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Whatsapp 2.11.173 Moddıng By Vıral
Sponsorlu Bağlantılar
okin
Üye
Konu Sahibi
Whatsapp 2.11.173 Moddıng By Vıral
selam arkadslar yenı guncellenmıs whatsapp 2.11.173 hayırlı olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
....lınk burada....standalon mod 2.11.173 bu da dıger lınk....
Son düzenleme:
emrahkln
Üye
Sertifika hatası veriyor?
okin
Üye
Konu Sahibi
sımdı yenı lınk versıyonu verıyorum bunu yukle
umareım sımdı tamamdır
emrahkln
Üye
Hocam linkte sorun yok yükleme esnasında Sertifika hatası veriyor.
okin
Üye
Konu Sahibi
ok ıkıncı verdıgımde de aynı hata var mı bak o yuzden ıkı lınk verdım ..bu arada telın de hack lı olmalı mutlaka
emrahkln
Üye
Hocam Whatsapp'ın kendi sitesinden indirdiğim install'da da sertifika kısıtlaniyor hatası veriyor. Whatsapp unsigned program yazacak değildir herhalde.
okin
Üye
Konu Sahibi
ben ıkı modu da denedım su an 808 fp2 delıght 1.2 de ve 2.11.173 modu kullanıyorum sorun yok ....telın haklı degılse o yuzden olabılır
emrahkln
Üye
Hocam saçma değil mi Whatsapp Neden hackli telefon istesin? Telefon hacksiz c6 01
...ama bu mod lu uygulama ve hack sız cıhaza yuklenmez...o zaman resmı sıtesınden yuklemen gerek...ama telı mutlaka hackle sana kısısel tavsıyem asla pısman olmazsın
emrahkln
Üye
Kendi sitesinden indirdim onda da hata verdi. Yardım edersen hackleyelim artık şu telefonu
bende bugüne kadar whatsapp güncelini kendi sitesinden yükledim bu yeni sürümde sürekli sertifika hatası veriyor. Telefonum hackli olmasına rağmen tamamen bir ikilemde kaldım. Adettendir nokia e6.
sLeepLe
Üye
ben kullanıyorum bu sürümü hiç sıkıntı çıkarmadı e6 cihazımda
okin
Üye
Konu Sahibi
benım tarafımdan 808 fp 2 de denenmıstır ve halen bu surumu kullanıyorum...ama cıhaz hacklı olmalıe 6 yı ıcın bu konuyla ılgılenecegım arkadasım
emrahkln
Üye
Dün güncelleme yenilendi herhalde ben yükleyebildim.