Whats App V.2.11.(265) [HG Mod]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Whats App V.2.11.(265) [HG Mod]
Kurulum Ekranı

Simgeler

Versiyon Bilgileri

* ''C & E & F'' Kurulum Seçenekleri
* Otomatik Başlatma Seçeneği
* Farklı Simgeler
Not: Modlama Tamamen Bana Aittir. Kendi Adına Paylaşanlara Hakkım Helal Değildir...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kelooo, kralveben, Silinen Üye 2480407 ve 4 diğerleri

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Hocam ellerine sağlık şu mavi kırmızı simge olayını anlamadım. Uygulamada simge değiştir diye bir şey yok

• Beğen
Tepkiler: ultrabal10
ultrabal10

ultrabal10

Üye
:tşk: eline sağlık. Evet renkli simgeler değiştirme imkanı var mı? Yardımcı olur musun?

asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler hakan :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yüklerken hangi simgeyi istiyorsanız tek onu işaretleyin ve her simge değiştirmek istediğinizde istediğiniz simgeyi seçip kurulumu tamamlayın ve telefonu kapatıp açmanız yeterlidir...

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
interka

interka

Üye
Hacksiz telefonlarda çalışırmı?

interka

interka

Üye
evolsta sarj durumu nasıl 1gün gidiyormu? daha önce belco2 moduyla flashladım sarjı öğleye dogru bitiyordu orjinale döndüm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
evolsta sarj durumu nasıl 1gün gidiyormu? daha önce belco2 moduyla flashladım sarjı öğleye dogru bitiyordu orjinale döndüm
Şarj durumu kullanıcıdan kullanıcıya değiştiği için kesin birşey söylenemez ama kullananların hiç biri bana şarj sorunu var demedi ve daha çok gittiğini söyleyende oldu...

sailfish

sailfish

Üye
Eyvallah kardeşim simgeler hakkında anlamadığım bir şey var yüklerken sadece birini mi seçmemiz lazım yoksa hepsini seçip yükledikten sonra sonradan ayarlardan değiştirme ihtimali var mı şuan net yok başlatmadım deneyemiyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim simgeler hakkında anlamadığım bir şey var yüklerken sadece birini mi seçmemiz lazım yoksa hepsini seçip yükledikten sonra sonradan ayarlardan değiştirme ihtimali var mı şuan net yok başlatmadım deneyemiyorum
Birtanesini seçeceksin. Her simge değiştirmede yeniden yükleyeceksin

sailfish

sailfish

Üye
Anladım kardeşim bu arada uygulama için teşekkürler :D

Symbianizer

Symbianizer

Üye
:tşk: Ben yapmaya çalıştığımda sistem hatadı verdiydi nerde yanlış ettiysem :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: Ben yapmaya çalıştığımda sistem hatadı verdiydi nerde yanlış ettiysem :)
Bluetooth ile attıysan atmada hata oluşmuştur tekrar at yada usb ile pc yi bağla öyle at... yine olmuyorsa kaldır eskisini bunu yükle...

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Bluetooth ile attıysan atmada hata oluşmuştur tekrar at yada usb ile pc yi bağla öyle at... yine olmuyorsa kaldır eskisini bunu yükle...
Yok onda sorun yok yükledim de e-f modunu diyorum ben denedim yapamadım demek ki usta eli değmesi lazımmış :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yok onda sorun yok yükledim de e-f modunu diyorum ben denedim yapamadım demek ki usta eli değmesi lazımmış :D
Şimdi anladım kusura bakma kardeşim. Tekrar dene bir yerlerde hata yaptığın için olmamıştır...

kralveben

kralveben

Üye
emegıne saglık hakan hocam evols a devam;Demegıne saglık hakan hocam evols a devam;D

Üst Alt