WHAFF ile para kazanın

Sponsorlu Bağlantılar

05erkan05

Üye
    Konu Sahibi
WHAFF ile para kazanın
Arkadaşlar Whaff Rewards adlı uygulama ile Gem kazanmak için öncelikle:
1) Play Storeden WHAFF Rewards İndirelim
2) Daha sonra Facebook hesabınız ile giriş yapalım, isterseniz sahte hesapla giriş yapın. Site güvenilirdir.

3) Karşınıza referans kodu isteyecek, bu kısmı boş geçip hesabınıza 0.00 $ ile başlayabilir ya da
AZ01150 yazarak hesabınıza anında 0.30 $ koyarak başlayabilirsiniz. Dikkatli olun, bir kez yanlış girerseniz tekrar girme şansınızı kaybeder 0.30 $dolardan olursunuz
4) Artık kazanmaya hazırsınız. Oturduğunuz yerden keyfini çıkartın.
Para Kazanma Yolları ;
1)Premium Picks: Bu kısımda genelde bir oyun verilir ve sizden günde 4-5 dk bu oyunu oynamanız falan istenir. Bu isteği yerine getirirseniz belli bir miktar para kazanırsınız. Ayrıca oyunu silmezseniz de gün başına belli bir miktar para (0.1 $ gibi) kazanırsınız. Bazen uygulama içerisinde level atlamanız da istenebilir.

2)Whaff Picks: Burada da google play'den seçilmiş oyunlar verilir bunları indirirseniz ne kadar kazanacağınız altında yazar. Bu oyunları indirip 10 saniye açık tuttuktan sonra bildirimlere paranızın geldiğine dair bir bildirim gelecektir. Geldikten sonra oyunu silebilirsiniz.
3)Other Picks: Bu kısımda 4 adet farklı şirketin yaptığı reklamlardan sizden istenen şeyi yaparak para kazanabiliriz. Genelde anket doldurma, küçük oyunlar indirme vb. şeyler istenir.
4) En kazançlı yöntem (kanaatim): Login olduktan sonra size bir invite kod verecek. Bunu arkadaşlarınıza dağıtarak onlarında uygulamaya girmelerini sağlarsanız anında 0.30 $ ı hesabınıza aktarabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın facebook sayfasını beğenerek, google play sayfasında oy vererek, facebook arkadaşlarımızı davet ederek te kazanabilirsiniz.
eğer benim sayemde bu uygulamayı kullanmaya başladıysanız girişte referans kodu kısmına AZ01150 yazarsanız memnun olurum. Hem siz hem de ben 0,30 $ kazanmış olacağız.

not:alıntıdır

beyler buda ödeme kanıtı
 
  • Beğen
Tepkiler: gitarro19
Nibelungen.zD

Nibelungen.zD

Üye
Hâlâ indirmeyenler varsa hemen indirin. Girişteki davet kodu bölümüne bu kodu yazın "BJ88925" Kazanmaya başlayın
 


Üst Alt