WGT Dosyaları İçin HTML Oluşturma ve Link Verme 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

areste12

Üye
    Konu Sahibi
WGT Dosyaları İçin HTML Oluşturma ve Link Verme 2
Merhaba arkadaşlar, elimde bir sürü wgt uzantılı widget dosyaları var.Benim telefonum : Samsung Genoa Corby GT-S3653.Tabii telefonda widgetlar var fakat benim istediğim başka widgetlar var lazım olan.Onları kurmaya çalışıyorum fakat sorunum :

Örneğin wgt uzantılı dosyamın ismi "facebook.wgt" olsun.

1-) İlk olarak "Yeni Metin Belgesi" oluşturuyoruz.
2-) Yeni Metin Belgesini açıp içine bir şeyler yazıyoruz örnek "Facebook"
3-) Yeni Metin Belgesinin üst menü kısmından sırasıyla "Dosya/Farklı Kaydet../ giriyoruz.
4-) Karşımıza gelen yerleri sırasıyla dolduruyoruz.

Dosya adı : facebook.html
Kayıt türü : Tüm Dosyalar
Kodlama : "ANSI" Olsun. ve facebook.wgt dosyamız masaüstüne kayıtlıysa oraya kaydedelim.

5-) Hafıza kartımızın herhangi bir klasörüne veya direk içine "facebook.wgt - facebook.html" dosyalarını atalım.
6-) Hafıza kartımızı telefonumuza takıp telefonumuzdan sırasıyla "Menü/Dosyalarım/" a giriyoruz.
7-) "facebook.wgt - facebook.html" dosyalarımızı nereye attıysak o klasöre girip taşı diyoruz.
8-) Taşıyacağımız yer "Dosyalarım/Diğer Dosyalar/" klasörüdür.
9-) Diğer Dosyalar klasörüne dosyaları atıp facebook.html dosyasına tıklayıp gelen ekrandan facebook.wgt yi kuruyoruz. ( Açılan internet ekranı ücretsizdir.. )
10-) Widgetimizi kurduk. Artık kolayca masaüstü widgetinden girebiliriz..

Evet arkadaşlar kurulumu anlattım.Fakat link ekleme sorunum var. 2. sırada yani.Bir şeyler yazıyoruz ve link eklememiz lazım.Fakat linki nasıl ekleyeceğiz yardımcı olur musunuz ?

CILGINTURK

Üye
pek bısı anlamadım ama ben bılıyordum onu <a href> www.google.com GOOGLE

boyle bırseydı galıba tabi uste html dıye kodu açıp yazcan telden gırıyorm bısı yazamadım fazla ama google gır html dersleri ya da html link nasıl koyulur vs. yaz bulursun :)

areste12

Üye
    Konu Sahibi
Yorumun için teşekkürler kardeşim, fakat ben biliyorum html kod eklemeyi.Sorun şu , bu wgt dosyasını mesela internete herhangi bir yere upload mı etmem lazım yoksa link verip dosyayı mı içine atmam lazım anlamadım ki..

CILGINTURK

Üye
hmm 2 sinide dene bakalım bi olucak mı

areste12

Üye
    Konu Sahibi
Uğraşmaya gerek yok ya.En iyisi telefona yüklü olanları kullanmak.Ayrıca widget.samsungdan da indirebilirim hiç değmez yani :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt