areste12
Üye
WGT Dosyaları İçin HTML Oluşturma ve Link Verme 2
Merhaba arkadaşlar, elimde bir sürü wgt uzantılı widget dosyaları var.Benim telefonum : Samsung Genoa Corby GT-S3653.Tabii telefonda widgetlar var fakat benim istediğim başka widgetlar var lazım olan.Onları kurmaya çalışıyorum fakat sorunum :
Örneğin wgt uzantılı dosyamın ismi "facebook.wgt" olsun.
1-) İlk olarak "Yeni Metin Belgesi" oluşturuyoruz.
2-) Yeni Metin Belgesini açıp içine bir şeyler yazıyoruz örnek "Facebook"
3-) Yeni Metin Belgesinin üst menü kısmından sırasıyla "Dosya/Farklı Kaydet../ giriyoruz.
4-) Karşımıza gelen yerleri sırasıyla dolduruyoruz.
Dosya adı : facebook.html
Kayıt türü : Tüm Dosyalar
Kodlama : "ANSI" Olsun. ve facebook.wgt dosyamız masaüstüne kayıtlıysa oraya kaydedelim.
5-) Hafıza kartımızın herhangi bir klasörüne veya direk içine "facebook.wgt - facebook.html" dosyalarını atalım.
6-) Hafıza kartımızı telefonumuza takıp telefonumuzdan sırasıyla "Menü/Dosyalarım/" a giriyoruz.
7-) "facebook.wgt - facebook.html" dosyalarımızı nereye attıysak o klasöre girip taşı diyoruz.
Taşıyacağımız yer "Dosyalarım/Diğer Dosyalar/" klasörüdür.
9-) Diğer Dosyalar klasörüne dosyaları atıp facebook.html dosyasına tıklayıp gelen ekrandan facebook.wgt yi kuruyoruz. ( Açılan internet ekranı ücretsizdir.. )
10-) Widgetimizi kurduk. Artık kolayca masaüstü widgetinden girebiliriz..
Evet arkadaşlar kurulumu anlattım.Fakat link ekleme sorunum var. 2. sırada yani.Bir şeyler yazıyoruz ve link eklememiz lazım.Fakat linki nasıl ekleyeceğiz yardımcı olur musunuz ?
Örneğin wgt uzantılı dosyamın ismi "facebook.wgt" olsun.
1-) İlk olarak "Yeni Metin Belgesi" oluşturuyoruz.
2-) Yeni Metin Belgesini açıp içine bir şeyler yazıyoruz örnek "Facebook"
3-) Yeni Metin Belgesinin üst menü kısmından sırasıyla "Dosya/Farklı Kaydet../ giriyoruz.
4-) Karşımıza gelen yerleri sırasıyla dolduruyoruz.
Dosya adı : facebook.html
Kayıt türü : Tüm Dosyalar
Kodlama : "ANSI" Olsun. ve facebook.wgt dosyamız masaüstüne kayıtlıysa oraya kaydedelim.
5-) Hafıza kartımızın herhangi bir klasörüne veya direk içine "facebook.wgt - facebook.html" dosyalarını atalım.
6-) Hafıza kartımızı telefonumuza takıp telefonumuzdan sırasıyla "Menü/Dosyalarım/" a giriyoruz.
7-) "facebook.wgt - facebook.html" dosyalarımızı nereye attıysak o klasöre girip taşı diyoruz.
Taşıyacağımız yer "Dosyalarım/Diğer Dosyalar/" klasörüdür.9-) Diğer Dosyalar klasörüne dosyaları atıp facebook.html dosyasına tıklayıp gelen ekrandan facebook.wgt yi kuruyoruz. ( Açılan internet ekranı ücretsizdir.. )
10-) Widgetimizi kurduk. Artık kolayca masaüstü widgetinden girebiliriz..
Evet arkadaşlar kurulumu anlattım.Fakat link ekleme sorunum var. 2. sırada yani.Bir şeyler yazıyoruz ve link eklememiz lazım.Fakat linki nasıl ekleyeceğiz yardımcı olur musunuz ?