Wesley Sneijder, C.Ronaldo'ya karşı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Wesley Sneijder, C.Ronaldo'ya karşı!
Ronaldo'yu transfer etmek isteyen Real'in Hollandalı isim Sneijder M.Unitedli ismi takımda istemedikleri söyledi
Mancester United'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek için astronomik rakamlar teklif eden Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder "Ronaldo, takım içindeki huzuru bozabilir" dedi.

Sneijder, Portekizli yıldızla ilgili şu çarpıcı açıklamalarda bulundu:

"Ronaldo'nun gelişi soyunma odasında sıkıntı yaratabilir çünkü gelirse, kadromuza göre çok yüksek ücret alacak. Bu benim için sorun değil. Ancak, bundan hoşlanmayacak arkadaşlarım olacaktır. Yani takım içindeki, güzel ortamı, huzuru bozabilir.

Takım olarak bizim de en az Ronaldo kadar kaliteli oyuncularımız var, Chelsea'nin istediği Robinho'nun kalitesi tartışılmaz, bunun dışında Robben de harika bir yetenek
" dedi.

Robinho'yla da ilgili açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu:

"Robinho, İnsanlar tarafından fazla eleştiriliyor.Bu yüzden bazı maçlarda iyi oynayamıyor, ancak kalitesi tartışılmaz bir oyuncu.Onun kesinlikle takımda kalmasından yanayım" dedi.
 
Salihyet

Salihyet

Üye
soyunma odasında ne tür bi faliyet dönüo ki ronaldo gelince bozulsun _? demekke şınayder kendin büyük topçu gelmesin, yerim garanti olsun istio, ben olsam bi iki kere daha düşünürdüm çünkü RONALDO kıyaslanabilecek bi topçu değil..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
282
jojo_va
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
362
DiaBLoS
eZeL634
Cevap
0
Görüntüleme
231
eZeL634


Üst Alt