WeSecure Antivirus 1.1.1.285

Sponsorlu Bağlantılar

Mefkud

Üye
    Konu Sahibi
WeSecure Antivirus 1.1.1.285
WeSecure antivirus uygulaması Tencent şirketi tarafından geliştirilmiştir. Antivirus veritabanı sürekli güncel tutulmaktadır ve bu sayede en son çıkan tehditlere karşı bile sürekli korunaklı olursunuz.

Virüsler dışında; size tehlike ve risk girişiminde bulunabilecek yazılımlarıda bulup, sizin onayınıza sunacaktır.





Antivirus özelliği yanısıra Hızlandırıcı (Booster) özelliğide mevcuttur. Bu özellik cihazınızın hızlandırılması ve gereksiz artık dosyalaradan kurtulup alan kazanmanıza yarayacaktır.

Gereksiz olarak arkaplanda çalışan ve Ram kullanımınızı işgal eden uygulamaları sonlandırır bunlara ait veya daha önce silmiş olduğunuz uygulamalara ait gereksiz olan artık dosyaları güçlü taraması sayesinde anında bulup, temizlersiniz.



Bir diğer özellik ise Gizleyici 'dir (Privacy). Bu özellik size resim ve uygulamalarınızı gizleyip veya kilit erişimi koymaya yarayacaktır. Özellikle başkalarının ulaşmasını istemediğiniz uygulamaları kilitleyip, rahatınıza bakarsınız. Örneğin; resimde gördüğünüz gibi mesajlar uygulamam şifrelenmiş halde.




Ayarlar (Settings) kişiselleştirme ve bazı ayarlar yapmanızı sağlar.




Kayan sekme (Floating Window) özelliği beni çok etkiledi, ve gerçekten geliştirici çok güzel düşünerek yaratıcılığını koymuş. Bu kayan sekme nedir derseniz; Ekranınızda sizin ayarlayacağınız bir konumda küçük bir yuvarlak şeklinde ve içerisinde ram kullanımızı gösteren işlevsel bir kısayoldur.

Bu kayan sekme kısayoluna tıklarsanız, en son resimde gördüğünüz gibi size en gerekli kısayol ve araçları tek tıkla kullanabilmeniz için olanak sağlar. Örneğin; el feneri gibi :)

Kayan sekmenin bir diğer özelliği ise; Üzerine basılı tutunca bir rokete dönüşmesi. Sekmeye basılı tutun, roketi ekranın aşagısına doğru sürükleyin ve bırakın. Roket hızlı bir şekilde havalanacaktır. Bu işlemi cihazınız yavaşladığı zaman uygularsanız anında eski hızı geri kazanacaktır. Roketi fırlatmak Ram 'ı temizlemeye yarar.
Aşağıdaki resimlere bakınız.





Eğer görsellik ve arayüz sizin için önemliyse; bu uygulama tam size göre. Uygulamada herşey düşünülmüş, gördüğüm tek eksik ise TÜRKÇE dil desteğinin olmaması. Neyse bunun içinde geliştiriciye mail attım eğer geri dönüş yaparlarsa, çeviri işinide hallederim.

Anlatım ve resimler tamamen kendimdendir. İyi kullanmalar dilerim.

İndir: (4MB)
 
  • Beğen
Tepkiler: sevinc KARACA
anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:
 


Üst Alt