wentto f8

Sponsorlu Bağlantılar

suikasit

Üye
    Konu Sahibi
wentto f8
arkadaşlar bende wentto f8 var opera 4.2 programını kaldırdım fakat ana menüdeki kısayolu kaldıramıyorum nasıl yapıldığını bilen varsa yardımcı olabilirmi. birde yeni eklediğim programın kısayolunu nasıl ana ekran menüsüne taşıyacam yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

suikasit

Üye
    Konu Sahibi
25 kişi görüntülemiş hiç kimse bilmiyormu bölüm modu yokmu ?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Açıkçası tek yardımım servisi aramanız ama belki araştırırsanız codelar bulursunuz.
Nasıl Opera Miniyi nasıl kaldırdınız uygulama silme programıyla mı?
Bende tema yükleyemiyorum, off düşüsenize siyah vista apple filan...

• Beğen
Tepkiler: demir-demiroglu

rozdogan

Üye
bu düşüncenizden vaz geçin derim size.ne telefonda hayırvar ne de servisinde.
ben kullandım 1 ay sonra servise verdim 45 gün sonra kavgayla geri aldım.serviste 1 saat bekledim gelenlerin halini gördüm hepsi bıkmış ve hepside çıldırmış durumda.
vereceğiniz paraya yazık arkadaşlar.
[email protected]

--------------- Ekleme ---------------

wentto düşünenler vaz geçin düşüncenizden arkadaşlar. rezalet ötesi servis ve telefon.alanlara Allah sabır versin.

kkerrr

Üye
beyler zamanında kullandım cok dandık bır telefon ayrıca hicbir programın kısayolunu ana menuye getıremezsın ve opera işaretını kaldıramazsın

burakfb1

Üye
arkadaşlar bende wentto f8 var opera 4.2 programını kaldırdım fakat ana menüdeki kısayolu kaldıramıyorum nasıl yapıldığını bilen varsa yardımcı olabilirmi. birde yeni eklediğim programın kısayolunu nasıl ana ekran menüsüne taşıyacam yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
kardeşim bnde wentto f8 aldım,memnunum ama birkaç sorum var,internete girmeyi beceremiyorum anlatırsan sevinirim ayarlarını falan,tele format attım navigasion gitti illa servisinemi götürmem lazım internette yokmu programı.tvden resim alıyor kaydetmiyor yada ben beceremedim.birde telefonun birçokşeyini bilmiyorum kabaca anlatırsan sevinirim. burak1985burak@hotmailcom

Takipçi Satın Al

Üst Alt