Wentto f66i cep telefonu ses sorunu acil yardımmmm

Sponsorlu Bağlantılar

zkokduman

Üye
    Konu Sahibi
Wentto f66i cep telefonu ses sorunu acil yardımmmm
merhaba arkadaşlar wentto f 66i marka cep telefonu aldım 1hafta oldu telefon gayet iyi ancak kimi arasam kiminle telefonda görüşsem hepsi aynı şeyi söylüyor SESİN çok az geliyor... ses ayarı sonda ama sorun devam ediyor bana biriniz yardımcı olabilir mi acaba.ne yapmam gerekiyor? konu açmayacaktım formu kurcaladım ama bişey bulamadım.

--------------- Ekleme ---------------

yok mu yardımcı olacak arkadaş

moderatörler sizden yardımcı olacak yok mu?

zkokduman

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yok mu yardım eden

zkokduman

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tekrar soruyorum yardım eden yok mu?Moderatör arkadaşlar bi cevap verin artık...

poyrazalev

Üye
şu kodu gir *#3646633#orda ses ayarları felan var hepsini yukarı tuşuysa 255 yap geri geri de kaydet yükseliyo

bu kodu yazınca karşına çıkan şıkdan 3 üncüye gir ses yazana sonra ses yükseltme moduna gir ve 255 yap geri geri de kaydet daha sonra öbürlerini de aynıı rakama çıkar her girdiginde kaydet sonra ses yükseliyo kolay gelsin eger yapamazsan ms adresim [email protected] ekle yardım ederim kendini bu konu hakkında tanıtırsan ii olur yalnız

çin mallarını türkçe yapmak içinde *#0090# yap türkçeye çevriliyo çin mallarının tüm güvenlik kodları ise 1122 dir

selahattin:::

Üye
aynı sorun bende de var çözemiyotum o kodları giremiyorum nereye ve nasıl girecem yardımcı olacak biri varmı arkadaşlar

ses sorunu hakkında alev seni ekledim ama kabul edersen şu işi bi halledelim selahattin ben

alone wolf

Üye
ben yazıyorum ama olmuyo hiç bişi çıkmıyo

hotdeaht

Üye
wentto safir cep telefonu kullanıyorum telefon görüsmelerimde karsi tarafa sesim cok net gıdıyor ama karsi tarafın sesi bana cok az geliyor bana bu konuda yardimci olabılırmısınız lütfen.

Üst Alt