Wentto F5 / Wi-Fi + Çift Sim + TV / Şık Bir İş Telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Wentto F5 / Wi-Fi + Çift Sim + TV / Şık Bir İş Telefonu

Son dönemlerde piyasaya çıkardığı dış, ergonomik ve fonksiyonel cihazlarıyla dikkat çeken Wentto'dan yine muhteşem bir cihaz daha
. Cep telefonu piyasasında kalite ve kurumsal kimliği ile güven veren Wentto firması, yeni ürünü F5'i vitrine çıkardı. Cihaz size Blackberry Bold'u anımsatsa da fiyat olarak neredeyse yarısından daha uygun.

Cihaz, güncel teknolojiden uzak kalmamış ve Wi-Fi desteği ile donatılmış. IEE 802.11 şebekesine destek veren cihaz kolaylıkla WPA ağlarına bağlanabiliyor ve kablosuz internet özgürlüğü yaşatıyor. 850/900/1800/1900 MHz şebekelerine destek veren cihaz aynı zamanda çift hat destekliyor. Bu hatların birbirinden bağımsız cevaplanması ve bir hatla konuşurken diğer hatta gelen çağrının ekrana düşmesi işleri kolaylaştırıyor.

Java desteği bulunan cihaza, 320x240 boyutlarında java destekli oyun, program ve uygulama yükleyebilir ve bu iş cihazını aynı zamanda eğlence merkezine dönüştürebilirsiniz. Bluetooth 2.0 ve USB 2.0 teknolojilerini kullanan cihaz, PC ya da diğer cihazlar ile bağlantı konusunda problem yaşatmıyor. Aynı zamanda internet bağlantısı için Wi-Fi dışında GPRS ve WAP teknolojilerini de kullanmanıza olanak tanıyor.

Karasal bir TV alıcısına sahip olan cihaz aynı zamanda izlediğiniz görüntüyü cep telefonunuza kaydetmenizi sağlıyor. Diğer özellik olan radyo da da aynı durum geçerli. Radyo kayıtlarınızı da cep telefonunuza alabilirsiniz.

Önde 0.3 MP, arkada 3.15 MP dijital kamerayla fotoğrafçılığı sadece anı ölümsüzleştirmek olarak benimseyen kullanıcılara yeterli imkan sağlanıyor. Ayrıca cihazda bir de dahili flaş bulunuyor.

MP3, MP4 ses formatlarını destekleyen cihazın diğer özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz.

Mesajlaşma

• SMS
  • EMS
  • MMS
Uygulamalar

• E-Kitap Okuyucu
  • Oyunlar
  • Ajanda
  • Kronometre
  • Takvim/Hatırlatma
  • Alarm
  • Saat
  • Dünya Saati
  • Hesap Makinesi
  • Dönüştürücü
Çağrı Yönetimi

• Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
  • Arayan kişiye özel resim gösterme
  • Her bir SIM'e özel uyarı türü belirleme
  • Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
  • Kullanıcı grupları oluşturma
  • Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
  • Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
  • Çağrı zamanı / çağrı ücreti
Kutu İçeriği

• F5 cep telefonu
  • Yedek Batarya
  • Sarj Cihazı ve USB Kablo
  • 2 GB MicroSD (Telefon Üzerinde)
  • Kullanım Kılavuzu
  • Garanti Belgesi
Cihazın MMS / WAP / GPRS Ayarlarına buradan ulaşabilirsiniz. ( Verdiğim linkteki ayarları uygulayınız )

Tüm Wentto cihazları 2 yıl garantilidir.

İçerik tamamiyle bana ve Maxicep markasına aittir.
İzinsiz kopyalanması durumunda yasal işlem yapılacaktır.
Maxicep

• Beğen
Tepkiler: Mehmet

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler eline sağlık

akgunx

Üye
bugün aldım. gayet güzel bir cihaz. açıklamada biraz eksiklik var. bir hatla konuşurken diğerine ulaşılamıyor. cihaz tek işlemcili. ben buna şöyle bir çözüm buldum. bir hattı diğerine yönlendirdim.böylece ulaşılamıyor yerine meşgul tonu veriyor.

futbol123

futbol123

Üye
dıştan güzele benziyor ama içi

pakito28

Üye
Bende kullanıyorum tavsiye derim. şarjı Tv si wifi ile çok şık ve kullanışlı diğer çin mallarını bilmem ama bu telefon çok farklı... bir ton para verip onu bunu alcağını bunu al dahi iyi... tek olumsuz yönü tuşları özellikle yön tuşalı kullanışsız.

kaya6031

kaya6031

Üye
alacak olan arkadaşlar, kullanan arkadaşların yorumlarını dikkate alın ona göre alın nolur nolmaz ..:hmmm

atopkarci

Üye
1 aydan beri kullanıyorum genel olarak memnunum ama kısa mesajın geldiği saati göremiyorum,sadece tarih var ama saati yazmıyor,bu kadar önemli birşeyi nasıl gözden kaçırmışlar aklım almıyor...

kopuh_18

Üye
arkadaşlar bu telefonun fiyatı nedir acaba alan arkadaşlar bi yazarlarsa sevinirim

zalim_89

Üye
Bende de arkadaslar beyazı var bence blackberryden daha fazla özellikleri var örneğin ramazanda trafik sıkışık ise ve otobüs yada taksideyseniz takarsınız kulaklığını tv acar bakarsınız rahatınıza. Can sıkıntısına birebir. Blackberry 1.4... Küsür wentto f5 200-400 tl arası . Filka mobile ayrıca ii bir firmadır. Bilginize.

alone_lover

Üye
Arkadaşlar wi-fi ayarlarını nasıl yapıyoruz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

karahanliist

Üye
Bende de arkadaslar beyazı var bence blackberryden daha fazla özellikleri var örneğin ramazanda trafik sıkışık ise ve otobüs yada taksideyseniz takarsınız kulaklığını tv acar bakarsınız rahatınıza. Can sıkıntısına birebir. Blackberry 1.4... Küsür wentto f5 200-400 tl arası . Filka mobile ayrıca ii bir firmadır. Bilginize.

BENDE WENTTO F5 VAR 29 ekim 2009 da aldım. Çokda kullanmıyorum diğer telefonumu kullanıyorum. ALDIĞIMDAN BU YANA 1 KERE ANAKARTI YANDI 2 KEREDE KANAL ARAMDAN DOLAYI SERVİSE GİTTİ. KANAL ARAMADA YÜZDE 70 DEN SONRA TELEFON KAPANIP AÇILIYOR Kİ O SORUN HALA DEVAM EDİYOR. YANLIŞ OLMASIN 3 KERE SERVİSE GİTTİ GELDİ.
Telefon vede çift hatlı bir telefon olarak düşünürseniz tamam alın. kulaklık çok dandik, fotograf makine görüntüsü yaramaz 3.2 olduğunab bakmayın. Wap ve gprs den internete girmeyi unutun.İkinci el yok siz verdiniz 300 tl aldınız ertesi günü satacaksınız 50 tl vermiyorlar.
Radyosu var ama net çekmiyor çok zayıf , teknik destek alamazsınız zaten telefonları çok zor açıyorlar yoğunluktan..
Telefon içindeki menüleri çok saçma çevirmişler. Örnek internete gireceksiniz ya ordaki menüsünün adı fırlatma ..
İçinde onlarca menü var ama işinize bir kaçı dışında hiçbir yarayan birşety bulamazsınız..
İnternette wento ile iligili onlarca şey yazılmış özellikle interneti ile ilgili bir yetkilide çıkıp ya durun o öyle değil şöyle olur diyee ...
web sitesinden istediğiniz yardımı alacağınızı sanmıyorum....Ben alamadım internet ve wap ayarlarını yapamadım. Satmak istiyorum ama alan yok ..
İsteyen varsa bu telefon hemen satabilirim sıfırına o kadar para vermeyin ben yarı fiyatına satacam..
Telefonun şarjı 1 gün anca gidiyor.

osmancan71

osmancan71

Üye
tşk ederim yorumların için karahanl...

Larismus

Larismus

Üye
fiyatı?? :D :D

Üst Alt