wentto f003 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fener4819

Üye
    Konu Sahibi
wentto f003 yardım
arkadaslar wentto f003 telefon aldım wifi olayı guzel ama video ızleyemıyorum dosya ındıremıyorum acaba neden yardımcı olursanız sevınırım. bide bu telefondakı wifi özelligini bilgisayarda kullanamazmıyız

okeane3110c

okeane3110c

Üye
bunu dene belki olur ama wifi özelliğini bilgisayarda kullanamazsın :oke:

xxbarosxx

Üye
arkadaşlar wentto f003 telefonumun iç ekranını kırdım ne yapmalıyım??
hepsiburada'dan almıştım??(acele cewap)

mirsehan

Üye
Sakın almayın Wentto marka cihazları. Çin üretimi olduığundan menülerin bir kısmı kullanılamaz durumda. Antalya da SUDEKS firması satıyor cihazı. Sattıktan sonra cihazın sorunlarıyla başbaşasınız. Filka ya 2 defa gitti cihaz düzelsin diye. İkinci geri göndermelerinde garantisiz iade edilmiştir diye yazmışlar arıza kaydına. Yani başınız belada bu cihazı alırsanız. Aynı paraya çok daha güzel cihazlar alınabilir. Menu kullanılamaz durumda, güya FM radyosu var dinlemek mümkün değil. Satış sonrası hizmet ise tam bir rezalet. Hele de SUDEKS gibi satıcı firmaların kendilerini aradan çekip doğrudan FİLKAYA seni yönlendirmeleri hiç ahlaki değil.

spawn_22

spawn_22

Üye
bendede bu mini opera 5 var ama video izleyemiyorum bilen varsa yardım edebilirmi

fecredal

Üye
arkadaşım bu telefon java tabanlı video izlemek için flash yüklemek lazım buda mümkün değil çünkü flash pleyerın javası yok... ama indirip izleyebiliyosun operada sorun yaratıyo indiriliyo diyo hata veriyo buda telefondan kaynaklanıyo tahminim ama diğer web browserleri dene ben uc-web den indirebiliyorum videoları googldan yaz son versiyonunu indir yükle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt