wentto f003 kulaklik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spawn_22

spawn_22

Üye
    Konu Sahibi
wentto f003 kulaklik
buna uygun bloututlu kulaklik varmi

spawn_22

spawn_22

Üye
    Konu Sahibi
beyler lütfen bir yardım edin wentto f003 için bluetooth lu kulaklık varmı ?? yardımcı olursanız çok sevinirim tşklerr

spawn_22

spawn_22

Üye
    Konu Sahibi
yaw şu formda bana kimse yardım etmicekmi süana kadar 1 yorum alamadım lütfen diyorum yardımm anlamayanlar için plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss helppppppppppppppppppppp meeeeeeeee

bgokberk

Üye
var var

bgokberk

Üye
aga yirtmissin kendini dayanamadım :)

spawn_22

spawn_22

Üye
    Konu Sahibi
Neyse Artı O telefonuda Kullanmıyorum Tşkler

karakas4444

Üye
southwing 105
Talimatlar

İlk Cihaz Eşleştirme

1
Basın "On" konumuna kulaklığı "Power" düğmesi. Gösterge ışığı kırmızı ve mavi yanıp söner ve iki duyacaksınız size eşleşme modunda bildiren sinyal sesi duyulur. Olayların bu dizi sadece kulaklık tüm cihazlar ile eşleştirilmiş değilse oluşur.

2
Arama cep telefonu Bluetooth cihazlarını. Her telefon bir arama yapmak için farklı bir yöntem var. Danışmak Bluetooth cihazlarını araması hakkında bilgi için telefonunuzla birlikte verilen kullanım kılavuzu.

3
cep telefonu görünen cihazların Listeden Southwing kulaklık seçin.

4
PIN numarası istendiğinde girin "0000" cep telefonu kullanarak tuş takımı. Kulaklık ve telefon artık eşleştirilmiştir ve kullanıma hazır.

Cep Telefonu Eşleştirme Bu başka Aygıt ile eşleştirilmiş mı sonra

1
pozisyon "On" ile "Power" düğmesi basarak kulaklığı açın. Gösterge ışığı kırmızı yanıp söner.

2
Basın ve gösterge ışığı kırmızı ve mavi kadar kulaklığı "Play" tuşuna basılı tutun ve iki bip sesi duyuyorum. Kulaklık eşleştirme modunda şimdi.

3
Cep telefonunuzda Bluetooth aygıtı arama etkinleştirin. Bakın Bluetooth cihazlarını aramaya hakkında bilgi almak için cep telefonu kullanım kılavuzuna.

4
Listeden Southwing kulaklık seçin ve girin PIN sorulur "0000". Cep telefonu ve kulaklık artık eşleştirilmiştir ve kullanıma hazır.

Read more: Nasıl cep telefonları için link SOUTHWING Bluetooth Stereo Kulaklık için | eHow.com

xyorgunx

Üye
Duyduk Duymadık Demeyinfksdjhfılsd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...