Wento f8 java sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Wento f8 java sorunu
Arkadaşlar ben java yüklüyorum fakat bazı yüklediklerime unsuport mıdlet gibi şey yazıyor.yeniden yüklüyorum ama aynı şey!!!bu javaları nasıl açabilirim?

• Beğen
Tepkiler: maxammad

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yer burası yaa... Kimse yok mu?

lowhigh

Üye
yüklediğin javalar telefonun dokunmatik olup olmamasına göre değişiyor olabilir. dokunmatik telefonlar için olan java programlarını deneyebilirsin..bu arada telefondan mennunmusun telefondaki navigasyon programının ses dosyalarına ulaşabiliyomusun?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Şanlısın bende bu konuya bakmaz olmuştum, şimdi benim uygulamalar zaten çoğu dokunmatik değil zaten bende bu konularda uzman olduğum için ondan dolayı olmadığını biliyorum sen sadece kendi sorunu sormak için yazmışsın bu cevabı ...

... ama seni bu yazıyla boş gönderemem, şimdi 2 GB´tın 1.57´si navigasyon harita bir sürü ses dosyası filan yani navigasyon türkçe dosyaları bellek kartında!

--------------- Ekleme ---------------

Video izliyemiyorum fakat symbian için flash playerlı bir browser var sonra güzel bir programlar böyle!

Yani symbian için güzel programlar var ama oyuna meraklıysan bunu alabilirsin sen bunun özelliklerine internetten bak bir istersen!

Telefon symbian değil haberin olsun.

lowhigh

Üye
:) konu nerden nerelere gelmiş..tek demek istediğim telefonun dokunmatik ben kendi dokunmatik OLMAYAN telefonuma dokunmatik programları yedirmeye çalışırken benzer hatayı alıyorum. Bunun terside sendeki telefon için geçerli olabilir demek istemiştim :D

soruma gelince yabancı bir forumdan aldım cevabımı symbian kullanan telefonlardaki navigasyon programları .ogg ses dosyası kullanıyor genelde bunları java kullanan yani sunavimap programını kullanan telefonların içine .wav formatına dönüştürüp atabiliyoruz.

ilgin için teşekkür ederim iyi forumlar :)

ilgine teşekkür ederim.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Açıkçası bu hata için servisi aradım, benim msne jarcodelar yolladılar ama ben hiç açmayı düşünmüyorum:)

Karaborsa61

Üye
bende wentto f8 kullanıyorum.navigasyon bence gayet iyi hiç bir sorun yok.navigasyonda gereksiz fransa amerika sudi arabistan haritaları var.onları silersen 1.2 gb yer kalıyor.ve navigasyon sorunsuz çalışıyor.yer kaplayan haritalar sadece ses dosyaları yer kaplamıyor.türkiye hariç tüm haritaları silin derim.

--------------- Ekleme ---------------

javalar için s40 ları dene bazılarını kabul ediyor.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Sorun o değil, bazı önemli bilgisayar progları hata veriooooo!!

rozdogan

Üye
arkadaşlar bu telefonun herşeyi hatalı neyi düzgün çalışıyorki.
gerçekten memnun olan biri varsa bi sohbet edilim lütfen.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu telefonun herşeyi hatalı neyi düzgün çalışıyorki.
gerçekten memnun olan biri varsa bi sohbet edilim lütfen.

Kusura bakma ama bir b.ka yaramayacaksan konuşma boş boş.Sohbetlerini git başka yerde yap.
Burası yardım etmek amacıyla kurulmuş bir forum senin gibi kişiler fazla buraya...

korkor123456

korkor123456

Üye
al sana link

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
al sana link

Yardımın için çok teşekkür ederim amabu istediğim değil... Bunu 2009'da dinledim... İstediğim 6.50'lilik Extendet V. ama işte :( 90s.'lardaki kadetlerin birinde var... Ama Orginal satılık.... 45'lik plak :(

Premax

Premax

Üye
wentto f8 kuilaniyorum, gps dosyalari silinmis, gps i acamiyorum. failed filan diyor. yardim lutfen. simdiden tesekkurler. telefon nasil diye soranlara sifir almadim, yani 2 el aldim, ucuza geldi, o bakimdan karliyim. sifir almayin derim. nokiadan sasmayin, o kadar...

demir-demiroglu

Üye
hayrınıza bana wentto f8 navigasyon dosyalarını gönderirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt