Wenger'den müthiş transfer atağı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Wenger'den müthiş transfer atağı


Yıllardır genç oyuncuları transfer edip büyük ücretlere satan, hatta kadroda tutmak istediği oyuncuları bile elinden kaçıran Arsenal, büyük bir transfer atağına hazırlanıyor.

İngiliz Gazetesi Mirror'un haberine göre, Arsene Wenger'in hedefinde yıllardır Chelsea forması giyen Frank Lampard var. 34 yaşındaki orta saha oyuncusunun bu sezon Maviler ile olan kontratı sona eriyor. Benitez de Lampard'ın sezon sonu gitmekte serbest olduğunu söyleyerek onu kadroda düşünmediğini gösterdi.

Yıllardır genç oyuncuları yetiştirmeyi kendine görev edinen Wenger'in yardımcılarına Lampard'ın transfer edilmesi talimatını verme sebebi ise, artık aynı takımda oynamktan yorulmuş, yeni bir başlangıç isteyen güvenilir bir oyuncu bulmak ve onu gençlere örnek göstermek.

Sözleşmesi Haziran ayında bitecek olan Lampard, şu anda sakatlığından dolayı forma giyemiyor ancak şimdiden medyada LA Galaxy ve Queens Park Rangers gibi sansasyonel transferleri seven takımlara gideceği şeklinde haberler çıkmaya başladı bile... Lampard'ın yakın çevresine Avrupa'da kalmayı tercih ettiğini söylediği, Arsenal'in Londra kulübü olmasının ise transfer konusunda Wenger için büyük avantaj olduğu da haberde ayrıca belirtildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
402
Baydırman
-India-
Cevap
1
Görüntüleme
346
Symbianizer


Üst Alt