wechat asha touch serisinde

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
wechat asha touch serisinde


Nokia geçtiğimiz günlerde duyurduğu yeni Asha serisi cihazlarıyla giriş seviye cihazlarda da iddiasını sürdürmeye kararlı olduğunu göstermişti. Asha Touch serisi şimdi de popüler uygulama Wechat destegini de arkasına aldı.

Önde gelen yenilikçi mobil sosyal iletişim uygulaması WeChat, artık Nokia Asha Touch Akıllı Telefon ailesinde de kullanılabilecek.

Tencent’in Uluslararası İş Grubu Ürün Merkezi Başkanı Dennis Hau, “WeChat’i Nokia Asha Touch akıllı telefonlar üzerinde de sunarak bu önde gelen sosyal uygulamanın erişimini daha da artırmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Nokia Asha Touch akıllı telefon kullanıcıları artık WeChat’e ücretsiz olarak bağlanmanın bu yeni yolundan faydalanabilecekler. En iyi kullanıcı deneyimini sunmak daima bizim misyonumuz olmuştur. Her ne kadar amacımız kullanıcılarımıza en gelişmiş fonksiyonları sunmak olsa da, hizmet kalitesi bizim için daha da yüksek bir öncelik. Lansman konusunda heyecanlıyız ve Nokia Asha Touch akıllı telefon kullanıcıları da WeChat’in getirdiği performans ve deneyimden memnun kalacak,” dedi.

“Sosyal paylaşım ve mesajlaşma uygulamaları hareket halindeyken de sosyal açıdan aktif olmak isteyen Nokia Asha tüketicileri arasında ciddi popülarite kazandı,” diyen Nokia’nın Mobil Telefon Hizmetleri Mesajlaşma Başkanı Jarmo Jokinen ise sözlerine şöyle devam etti: “Tencent’in Nokia Asha akıllı telefonları için WeChat’i hayata geçirerek verdiği destekten büyük heyecan duyuyoruz. Nokia Asha kullanıcı deneyimini zenginleştiren WeChat’in ardından gerek Asha akıllı telefonlarında gerekse hem yeni hem de halen piyasada olan Series 40 cihazlarında müşterilerimize daha da fazla sayıda yenilikçi WeChat özelliği sunmak üzere Tencent ile yakın bir çalışma içine girmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Nokia Asha Touch Akıllı Telefonlar için WeChat, kullanıcıların mobil veya veri ağı üzerinden sesli mesajlar göndermesine imkan veren özgün “Bas Konuş” özelliğini de sunuyor. Her kullanıcı ayrıca WeChat’in grup sohbeti özelliği üzerinden çevrimiçinde 40’a kadar arkadaşı ile de sohbet edebiliyor.

Arkadaşlar ile kolaylıkla sohbet etmek veya dünyanın dört bir yanından insanlar ile bir araya gelmek üzere tasarlanan WeChat kullanıcıların rehberler ve WeChat ID üzerinden bağlanmanın da aralarında bulunduğu çeşitli yöntemler yoluyla yeni arkadaşlar eklemesine imkan veriyor.

WeChat kullanıcılarının mahremiyetini korumak amacıyla getirilen bir tedbir ise, kullanıcının sadece kendisiyle bağlantıya geçmek üzere izin verdiği arkadaşları o kullanıcı ile iletişim kurabilmesini sağlıyor. Sosyal medya üzerindeki güvenlik ve mahremiyet endişelerinin yaşandığı günümüzde, bu tedbirler kullanıcıların gönül rahatlığı ile sadece güvendikleri kişiler arasında yer alan diğer kullanıcılar ile paylaşımda bulunmasını ve etkileşim içinde olmasını sağlıyor.

Uygulama, Nokia Store ve resmi WeChat web sitesinden indirilebiliyor.

WeChat ile ilgili daha fazla bilgiye http://www.wechat.com/tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.
 

partyhard

Üye
ben hiç sevmiyorum bu programı.
 


Üst Alt