Web'ten resim indirme/kaydetme sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Web'ten resim indirme/kaydetme sorunu!
hem opera hem normal browser dan kaydettiğim resimler galeri de görünmüyor, ama dosya yoneticilerden girdiğimde bulunduğu dizinden açabiliyorum, ilk basta direk home/user a indiriyodu belki o yüzden görünmüyor galeride diye düşündüm, indirdiğim resimleri mydocs/pictures ve dcim e taşımama rağmen hala görünmedi, operadan direk mydocs/pictures klasörüne indirdim ama hala görünmedi, restetledim telefonu birkaç kere sonuç aynı, galeride görünmüyo dosya yöneticilerinden açabiliyorum sadece, kameradan resim çektim o görünüyor galeride ama indirdiklerim görünmüyor.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
galeri bugu icin bir dosya vardi sanirim. onu bulursan hallolur. engin abi paylasmisti sanirim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Bunu indir kur cihaza ardindan terminali ac root olmadan

gallerybugx yaz enter bas.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];6025077' Alıntı:

Bunu indir kur cihaza ardindan terminali ac root olmadan

gallerybugx yaz enter bas.
deniyorum hemen

- - - Eklendi - - -

sanırım linkte bi sorun var, bi kontrol edermisin?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar linki yenileyecek biri yokmu?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
hocam indirdim dosyayı kurdum, diğer gerekenleri de yaptım ama değişen bişey yok. cihazı sabah sıfırlamıştım hatta şimdi normal daha önceki kayıtlı olan resimlerde görünmüyor, videolar var ama resimler görünmüyor.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bu soruna bir cozum?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tekrar terminali aç gallerybugx yazıp enter'la harflerin küçük olmasına dikkat et exit yazıp terminalden çık ve cihazı yeniden başlat

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
deniyorum tekrar

- - - Eklendi - - -

hocam duzelmedi ya, internetten indirdigim resimler gorunuyor bluetooth ile aldiklarim da gorunuyor kamera ile cektiklerim de gorunuyo ama halihazirda pictures ve DCIM klasorlerindeki fotolar gorunmuyor hala, ustelik onlarin bazilari kamera ile cektiklerim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Yeni çekim yapıp denedin mi eger sorun olmuyorsa dcim ve pictures klasöründekileri dosya yönetici'den farklı kaydet yaparak galeride görünmesini saglayabilirsin

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
bir de öyle yapayım, artık sorunu çözene kadar her yolu deniycez, bu basit sorun yüzünden flashlamak istemiyorum tel i

- - - Eklendi - - -

tamamdır hocam, her dizindeki fotoları kopyaladım başka klasörlere sonra sildim orijinalleri, kopyaladıklarımı da yine eski orıjinal dizinlerine taşıdım gözüküyor galeride şimdi, demek dosyalarda bi sorun varmış, çok teşekkürler :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Rica ederiz efenim :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
sorun cozulmustur, konu kilitlenebilir :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:locked:

Üst Alt