Programı açıyorsunuz,ordan bir liste oluşturuyorsunuz,o listede istediğiniz kadar nuramalar oalbilir,Sonra o listedeki kişi yani telefon nosu sizi aradığı zaman telefonunuz ne yapsın diye ayarlıyorsunuz.Mesela istemediğiniz biri sizi devamlı rahatsız ediyor,sizde konuşmak istemiyorsunuz.Ama tel nonuzuda değişmek istemiyorsunuz.O proglamla o listeye alıyorsunuz ve diyorsunuz ki mesela şu no aradında yada şu listedekiler aradında telefonu meşkule ver.Ok o aradında tel otamatik meşkule veriyor yada belirlediğiniz msj atıyor yada tel sesini kısıyor.Programın ayarlarından AUTORUN açık olmalıdır yoksa her tel kapatıp açtnızdan programı açıp öle açık kalmasını sağlamalısınız.AUTORUN açık yaaprsanız tel açtınızda otamatik programıda açıyor ve yapması gereknleri yapıyor.
Benim aradığım bu programın msj sisteminide engelleyebilmesi.Yani bir nurama seçicem o numara bana ne msj atabilcek nede arama yapabilcek.İşin kötüsüde programın açık kalma zorunluluğu.Sanırım açık program demek pil ömrünü azaltıyor,tam bilmiyorum tabi.