WebGate Advanced Call Manager v2.69.191 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Arama yönetme uygulamasının yeni sürümüdür...

Uygulama ile neler yapabilirsiniz :

Bir kara liste belirleyip bu listeden gelen aramaları isterseniz reddeder, isterseniz zil sesini susturur, isterseniz o ararken otomatik olarak mesaj yollayabilir, ona önceden kaydettiğiniz bir karşılama mesajı dinletebir(Nokia cihazlarda) yada yönlendirebilirsiniz...

Aynı şekilde beyaz liste oluşturup bu saydıklarımı beyaz liste dışında kalanlar için uygulayabilirsiniz...

Unsigned bir uygulamadır sertifikalandırmayı unutmayın...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: batmanli_7272, pioneer osman ve serotonin

OkUL34ÖlüM

Üye
anlayamadım nasıl yani?

buraq85

buraq85

Üye
bu sertifika işi öldürcek beni ya

• Beğen
Tepkiler: eerraayy65
spawnn

spawnn

Üye
Leiche paylaşım için teşekkür ederim :anlas:

gatetrans

Üye
Programı açıyorsunuz,ordan bir liste oluşturuyorsunuz,o listede istediğiniz kadar nuramalar oalbilir,Sonra o listedeki kişi yani telefon nosu sizi aradığı zaman telefonunuz ne yapsın diye ayarlıyorsunuz.Mesela istemediğiniz biri sizi devamlı rahatsız ediyor,sizde konuşmak istemiyorsunuz.Ama tel nonuzuda değişmek istemiyorsunuz.O proglamla o listeye alıyorsunuz ve diyorsunuz ki mesela şu no aradında yada şu listedekiler aradında telefonu meşkule ver.Ok o aradında tel otamatik meşkule veriyor yada belirlediğiniz msj atıyor yada tel sesini kısıyor.Programın ayarlarından AUTORUN açık olmalıdır yoksa her tel kapatıp açtnızdan programı açıp öle açık kalmasını sağlamalısınız.AUTORUN açık yaaprsanız tel açtınızda otamatik programıda açıyor ve yapması gereknleri yapıyor.

Benim aradığım bu programın msj sisteminide engelleyebilmesi.Yani bir nurama seçicem o numara bana ne msj atabilcek nede arama yapabilcek.İşin kötüsüde programın açık kalma zorunluluğu.Sanırım açık program demek pil ömrünü azaltıyor,tam bilmiyorum tabi.

Üst Alt