Web Tasarım Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Web Tasarım Bölümü
Forumun asıl hizmet ettiği alan her ne kadar mobil teknoloji ve platformlar üzerine de olsa gelişen teknoloji ile kullanıcıların erişim kolaylığı ve popülaritesiyle beraber web siteleri de kullanıcı dostu arayüzler arayışı içerisinde olmuşlardır.

Eğer forumda Web Master bölümü açılırsa ve bölüm içi kategoriler oluşturulursa bu yönde destek vermeye hazır olduğumu söylemek isterim. Mybb Üzerine pek çok konu oluşturarak zengin bir kaynak oluşturabiliriz. Diğer üyelerin de desteğiyle diğer forum ve site yazılımları için de bölümler (Xenforo vb.) oluşturulabilir. Mevcut düzende bütün forum yazılımları tek bölümde derleniyor. Bu durum hem bilgi kirliliğine hemde kullanıcıların aradığı cevaba ulaşamamasına neden oluyor...

Yalnızca bir istektir, düşünülür ve gerekli görülürse ilgili kategorilerin/forumların açılmasını istiyorum...

İyi Forumlar...
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Baydırman


NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Bahsettiğim düzende olmadığı için yazdım, "Hazır forum ve portallar" diye adlandırılan yerin bölüm değil kategori olması gerekir. Bu "Telefonlar" şeklinde bölüm açıp Android, İos, Symbian konularının yalnızca o bölüme açılması gibi düşünülebilir...

"Hazır forum ve Portallar" bölümüne;
MyBB,
XenForo,
PhpBB,
SMF,
vBulletin vb. forumları açılırsa kullanıma uygun hale getirilmiş olur. Normalde her yazılım için ayrı bir forum sitesinin yapıldığını düşünürsek en azından birer bölümü hak ettiklerini söyleyebiliriz.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Baydırman
Buğra

Buğra

Admin
@Ozan
 
Ozan

Ozan

Admin
Bu bölümde, konular için bir etiket sistemi oluşturmak (konu prefix) geliştirme açısından yeterli olur diye düşünüyorum zira bu şekilde detaylı alt kategorilendirme için yeterli aktiflik mevcut değil.
 


Üst Alt