web tarayıcıda telefonun donmasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
web tarayıcıda telefonun donmasi
merhaba arkadaşlar. Ben c6-01 belle refresh sürümünü kullanıyorum. Ama telefona flash attıktan sonra web tarayıcı yi kullandığım telefon donuyor. Ancak bataryayi çıkartıp taktıktan sonra çalışıyor. Sizce bu flashtan mi kaynaklanıyor yoksa başka bi neden olabilir mi. Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler

ThreeDi

Üye
Soft Format atmayı dene bakalım bi

Olmazsa dosyaları tekrar indirip tekrar flash atarsın

Dereck

Üye
Aynı problem benim N8 de vardı telefonun nasıl kapanacağınıda bilmiyordum ozamanlar vida yerinden 1 saat pili söküp öyle kapatıp açıyordum nedenini bilmiyorum ama flash attıktan sonra o sorun çıkmadı bende bir daha

Konu Sahibi
soft format *7370# oluyordu demi. Bir kez flash atarım olmadı Ise ne yapalım nokia danda vazgeçmiyorm

Konu Sahibi
umarım olur flashla olmasa başka çare yok katlanacaz. Ama flash i atarken kullanılan phoneix sürümüde önemliymis çünkü bir tane 2011 sürümünü kullandım flash atamıyordu farkli bir sürüm olarak 2011 kurdum aynı bilgisayara sorunsuz olarak flash i attı. Bu programlarda da sorun olabilir diye düşünüyorm

Dereck

Üye

Bende 2011 versiyon kullanıyorum ama tam sürümünü hatırlamıyorum şimdi telefonda problem olmasında program sorunu her türlü çözülür.

Konu Sahibi
Bende 2011 versiyon kullanıyorum ama tam sürümünü hatırlamıyorum şimdi telefonda problem olmasında program sorunu her türlü çözülür.
haklısın
görüşlerin için Teşekkür ederim boş bir vakitte hepsini denerm okullar açılmadan .
Iyi forumlar

benimde tarayıcı felç klavye geç yazıyor maxide donuyor telden güncellediğimdede aynıydı flash attım yine aynı

Konu Sahibi
Evet bende de maxicepte takılmalar oluyor. Ama bazen tamamen donuyor Işte. Önceden takılma oluyordu ama donma olmazdı

şimdi opera yükledim vallahi ışık hızında hareket ediyor tarayıcı maxi mobilde
kesinlikle refreshin tarayıcısı berbat operayı kurun kurtulun akıyor akıyor ne donma ne kasma
ilk fırsatta hack ve mod olayına gireceğim refresh için hızlandırma modları falan uyguladıktan sonra kasarsa operayla devam kurun farkı görün

[ENGİN]

Üye

ilk kez mi kullanıyosun operayı hangisıni kurdun bilmiyorum ama mini daha hızlıdır.

bende operayı yükledim çok hızlı fakat nokia nin tarayıcısı kadar güzel değil html 5 desteği yok sanırım flash player de yok

MaxipmaN

Üye
minide filash yok ta mobile de çok kısıtlı

emreli01

Üye
bu donma sorunu bendede var arkadaşlar c7 refresh kurduktan sonra maxicep te çok oldu 10 15 kez sonra diger sitelerde dolasırkende olmaya basladı sorun bizlerde degil nokia da tarayıcı berbat yapmışlar nasıl çözlür bu sorun bilmiyorum
soft veya hard ile alakası yok bence yazılımsal sorun ...

iki sinide indirdim hız konusunda diyecek yok ama dediğiniz gibi çok fazlasıyla kısıtlı meselâ youtube nokia tarayıcıda çok güzel ama operada beş para etmez eski görünüm bide bişey soracam nokia internet tarayıcıda dokunmatikten fazla verim alamıyorum hatalı tıklama yapıyor meselâ ara diyorum başka yere tıklıyor

emreli01

Üye
refresh tarayıcısı öyle malesf dokunmatikle alakalı degl ..

eren3546

Üye
opera mini 6.1 cok hızlı maxicep bi 1sn de acıyor (3G) ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...