Bu şekilde içerik koruma scriptleri mevcut. Genelini noscript eklentisi ile aşabiliyoruz. Mozillaya nosciprt eklentisini kurup dener misin?
İlgili eklenti;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gene olmadı dostum.bu program daha çok sitelere erişimi kolaylaştırıyor ve tehlikelerden koruyor.
benim istediğim örneğin habertürkün sitesinden bir makaleyi kopyalamak.
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar sonunda çözdüm sorunu.sizlerede söylimde daha sonra sorun yaşayacak olanlarda yararlansın.
Ziyaret elliğiniz internet sayfasının tamamını, resimleri ve grafik düzeniyle birlikte saklamak istiyorsanız, iki tıklama yeterli olacaktır. İlk olarak Internet Explorer'ın "Dosya" menüsüne girmeli, ardından "Microsoft Word For Windows ile düzenle" fonksiyonunu seçmelisiniz.
Word otomatik olarak açılır. Internet Explorer'da görüntülenen sayfa şekli, resim ve animasyonlarıma karşınızdadır. Böylece bir internet sayfası ile normal bir Word dokümanıymış gibi çalışabilme noktasına gelmiş bulunuyorsunuz. Harflerin boyutlarını ya da formatını değiştirebilir, metin veya resim bölümlerini zevkinize uygun olarak istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
bende office 2010'la açtı muhtemelen 2007 ilede açıyordur.yardımcı olmak isteyen arkadaşlara teşekkür ederim.