Web sitelerindeki köşe yazılarını kopyalama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

akilane1990

Üye
    Konu Sahibi
Web sitelerindeki köşe yazılarını kopyalama sorunu
Merhaba arkadaşlar facebookdaki sayfamda köşe yazarlarının yazılarını yayınlıyorum.Şimdiye kadar bir sorun yoktu ama şu anda şöyle bir sorun var hürriyetle habertürkün köşe yazarlarının yazılarını kopyalayınca harfler yerine kodlar gözüküyor.Örnek verecek olursak şöyle

“SÜ2uNSLÜ Ma9arika gibi” dedi qAHepLale Belkıs.9UVU YakasındakvUJEi dantel yaMyka, mikrof0aonuna takılHeTmıştı. KüZUBpeleri uzun6EQA boynundan TU7sallanıyordXeXEu; elleriniNyNU oynattıkçsEsYpa kolundakiWaHU bileziklerWe2in pırıltısseı boynundakpASeilerle karıhUDşıyordu. U5epuWpuzunlaştırte1ılmış kirpiTyQa9kleri kırpı4UsUşıyordu mikpy7e5rofon kabloNY7Esunun karmbaaşasını ç7UözmeyesUTyp çalLuışırken. Heqa9r şeyi anlaJyXuMtmayı planlGE6adığınız k3E2onuşmalar vjYardır, hayareli bile kocTU4aman bir loZUzUkmadır, inszYanın boğazı7Enı acıtır.
4Y

bu sorunu nasıl aşabiliriz.:vur.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
hangi tarayıcı?

akilane1990

Üye
    Konu Sahibi
explorer ve mozilla var.ikisindede aynı sorunu yaşıyorum.fakat bu sorun daha önce yaşanmıyordu,başka sitelerdende alırken sorun olmuyordu şimdi başlattılar böyle birşeyi.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sanırım kopyalamaya karşı bahsi geçen sitelerin aldıkları bir önlem.Zira bende de aynı sorunu verdi. :)

GÜrszuabj49kk1izikczbiwbiw9gjrvlgijseztllenb3a1j5diri0o124di.ut605y

Mantıken nasıl çalıştığını anlamak güç.Ancak yazılar PC ile bağ kurunca direkt kendini şifreliyor.Herhangi bir çözüm yolu denemedim ama istersen Techsmith SnagIt 10 yazılımını dene.Webdeki içerikleri text olarak kaydetme olanağı sunuyormuş ama şahsen denemedim.Belki aynı sorunu verebilir.

akilane1990

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım kopyalamaya karşı bahsi geçen sitelerin aldıkları bir önlem.Zira bende de aynı sorunu verdi. :)

Mantıken nasıl çalıştığını anlamak güç.Ancak yazılar PC ile bağ kurunca direkt kendini şifreliyor.Herhangi bir çözüm yolu denemedim ama istersen Techsmith SnagIt 10 yazılımını dene.Webdeki içerikleri text olarak kaydetme olanağı sunuyormuş ama şahsen denemedim.Belki aynı sorunu verebilir.

gene olmadı dostum tşkler genede çaban için

akilane1990

Üye
    Konu Sahibi
kimse yardımcı olamayacak mı ya :(

D€aDMaN

D€aDMaN

Üye

bence ded önelem amaçlı pc ile alakası olmasını beklemem.:oke:

akilane1990

Üye
    Konu Sahibi
bide siz kendinize bilgisayar kurdu diyorsunuz ufacık problemi çözemediniz

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Sayfaya Sağ Click >> Kaynağı Görüntüle'yi Tıkla :D Metin Orada Gözükecek Oradan Kopyala Düzenle Yapıştır :naughty:

TheRkuT

TheRkuT

Üye
Bu şekilde içerik koruma scriptleri mevcut. Genelini noscript eklentisi ile aşabiliyoruz. Mozillaya nosciprt eklentisini kurup dener misin?

İlgili eklenti;

akilane1990

Üye
    Konu Sahibi
Bu şekilde içerik koruma scriptleri mevcut. Genelini noscript eklentisi ile aşabiliyoruz. Mozillaya nosciprt eklentisini kurup dener misin?

İlgili eklenti;

gene olmadı dostum.bu program daha çok sitelere erişimi kolaylaştırıyor ve tehlikelerden koruyor.
benim istediğim örneğin habertürkün sitesinden bir makaleyi kopyalamak.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar sonunda çözdüm sorunu.sizlerede söylimde daha sonra sorun yaşayacak olanlarda yararlansın.

Ziyaret elliğiniz internet sayfasının tamamını, resimleri ve grafik düzeniyle birlikte saklamak istiyorsanız, iki tıklama yeterli olacaktır. İlk olarak Internet Explorer'ın "Dosya" menüsüne girmeli, ardından "Microsoft Word For Windows ile düzenle" fonksiyonunu seçmelisiniz.

Word otomatik olarak açılır. Internet Explorer'da görüntülenen sayfa şekli, resim ve animasyonlarıma karşınızdadır. Böylece bir internet sayfası ile normal bir Word dokümanıymış gibi çalışabilme noktasına gelmiş bulunuyorsunuz. Harflerin boyutlarını ya da formatını değiştirebilir, metin veya resim bölümlerini zevkinize uygun olarak istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

bende office 2010'la açtı muhtemelen 2007 ilede açıyordur.yardımcı olmak isteyen arkadaşlara teşekkür ederim.

Üst Alt