Web Browser Sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

besir06

Üye
    Konu Sahibi
Web Browser Sorunum
Arkadaşlar bnnm n8 telefonumda kendine ait olan web tarayıcı calısmıyor sitelere girmiyor bende opera kullanıyorum bu nedenle opera ile facebookta video izleyemiyorum flash player hatası veriyor dokunmatik site ardından tüm site vs. ne yaptıysam fayda yok tüm sitedede video izleyemiyorum dokunmatik sitede indirip izliyorum bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmı kırcam telefonu o derece sinirliyim sizce kvkya göndermelimiyim 1 aylık telefonu :off:

mucaht

Üye
kendi web tarayıcısı ne diye çalışmıyor ki, aldığın zaman da mı çalışmıyordu yoksa sonradan mı bozuldu. Eğer aldığından biri çalışmıyorsa bu başlı başına bir sorun zaten. Son çare olarak garantiye göndermeden önce flashlamayı dene istersen, sabit konuda nasıl yapıldığına dair anlatımı var.

mraz

mraz

Üye
Benim N8 tarayıcıda sorunlu, maxicep e giremiyorum mesela tarayıcı kapanıyor.Güncellemeyi bekliyorum açıkçası yoksa web tarayıcı gerçekten sorunlu.

besir06

Üye
    Konu Sahibi
aldım calısıodu gecen gün problem cıkardı baktım olmuyor flashlıcam artık ypacak bişey yok yinede teşekkürler ilginiz icin güncellemeyi beklicem yoksa flash

mucaht

Üye
3 5 gün sonra güncelleme cikar zaten beklemende fayda var

reisxs

Üye
arkadaşlar bn bolt ve ebudyy falan yükledim ilk yüklediğimde gayet güsel bağlanıyordu fakat sonradan net bağlantı hatası vermeye başladı ayarlarıyla oynamadığım halde ama telefnn kendi tarayıcısı nete giriyor sorun yok acaba uygulamalarmı hatalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt