asigsasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
sende mi böyle sorular sormaya başladınhava durumu desteği kesilmişti uygulamada çalışıyor mu peki ?
telefonu kapatıp açtın mı ?sende mi brütüs der gibi oldu yadestek var mı derken bundan bahsetmeye çalışmıştım uygulama stabil ama widget bi türlü gelemedi ekrana, ekliyorum sürekli yükleniyor, söylediklerin dışında hiç bisi yapmadım aynen dediğin gibi yükledim
ne yazdıysan onu yaptım, yani kapattım açtım ama yükleniyo widget hep ekrana henüz bi bilgi gelmedi saatlerdirtelefonu kapatıp açtın mı ?
sadece temel paketi tekrar yükle ve vidget ekleden ekle bakalım ne olacakne yazdıysan onu yaptım, yani kapattım açtım ama yükleniyo widget hep ekrana henüz bi bilgi gelmedi saatlerdir
deniyorum birazdan bu şekilde ekran görüntüsü saatlerdirsadece temel paketi tekrar yükle ve vidget ekleden ekle bakalım ne olacak
tamam temel paketi yükleyince de aynı oluyormudeniyorum birazdan bu şekilde ekran görüntüsü saatlerdirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonuç aynıtamam temel paketi yükleyince de aynı oluyormu
ilginçsonuç aynı
e hafızasında yüklü open4all dahil hepsi açık yamalarınilginçhack yamaları aktifmi ? uygulamayı hangi hafızaya yükledin
uygulamanın temel paketi signed her türlü çalışması gerekir.büyük ihtimal başka bir program kısıtlıyor olabilir.e hafızasında yüklü open4all dahil hepsi açık yamaların
dün @symbian_lover (Yasin) de bu programa ait ekran görüntüsü paylaştı . çalışmıyor olsa onda da çalışmazdıbi programlarıma göz atayım ben, umarım bi daha deneyince çalışır
çalıştırdımdün @symbian_lover (Yasin) de bu programa ait ekran görüntüsü paylaştı . çalışmıyor olsa onda da çalışmazdı
ekran görüntüsü isterizçalıştırdımbaşka bi hava durumu uygulaması vardı bu ne yaa diye sildim sonra widget düzeldi ne alaka çözemedim ama olsun :P
mobildeyim sonra atarım ev ekranlarımla birlikteekran görüntüsü isterizev ekranlarına tabiki
mobildeyim sonra atarım ev ekranlarımla birlikteolayı çözdüm ramblow otomatik temizleme yapıyodu widgeti sanırım o kapatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?