canerhg
Üye
Üstadım ellerine sağlık Çok güzel anlatmıssın bende akşam biraz ugraştım ve kurdum telefonuma klasör hafıza kartında olunca root hatası verdi sonra klasörü dediginiz gibi telefonun kendi hafızasına attım gayet güzel çalışıyor şimdi
ya arkadaşlar navigasyonu bir türlü çalıştıranadım. wetrawell kurdum, videodaki gibi ayarları yaptım. fakat indirme yapmadı ve hiçbir uydu bulmadı sebebi ne olmalı. ben kütahyadayım deneme amaçlı ankara haritası ,ndirip kopyaladım map kalasörünün içine ve kütahyada ayarları yapmaya çalıştım bundan kaynaklanabilirmi? bana yardımcı olursanız sevinirim selametle..
yok dostum sorunum telefona kurmakta yada atmakta map generatorda harita hazırlarken load deyip haritaları gösteriyoruz orada haritayı göstediğimde no cities available in map hatası veriyor ve ilerisine geçemiyorum ilgilendiğin için teşekkürler birde elinde komple türkiye haritası varsa paylaşırsan sevirim
OpenStreet Map Türkiye haritasını indirip bir de onu deneyin.Bir önceki mesajımda link vermiştim fakat gözünüzden kaçmış sanırım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu harita pek detaylı değildir fakat çalışırlığı %100'dür.Bu indirip kurun ve sonucu paylaşın.Ona göre devam edelim.
yok dostum olmuyor onu daha öncede indirmiştim yine kabul etmedi map genaratorde harita eklemeden önceki sayfada Downloads maps ile upload to phone wizard seçenekleri aktif olarak görünmüyor sorun o olabilirmi
Merhaba öncelikler paylaşımlarınız için teşekkürler...
Ben daha öncden ROUTE 66 Sync kurdum ve halen yüklü telefonumda (monte S5620) ama sür ve yürü ücretlibu programı da üzerine kura bilirmiyim çalışırmı ? birde adres,rota girdiğimizde yolu bize tarif ediyormu..
Teşekkürler...
*Şöyle bir sağlama yapalım.
*Programı telefona sorunsuz kurdunuz ve ilk ayarları yaptınız.
Harita klasörünü programın ilgili klasörüne aktardınız.
Daha sonra da ilgili ayar menüsünden bu haritayı seçtiniz.
*Ama hala sorun yaşıyorsunuz.
*Şimdi şunu söylemeliyim ki bir yerde bir şeyi ya yanlış yada eksik yapıyorsunuz.Diğer haritalarda sorun olsa bile OpenStreet Map haritasında sorun yaşamanız çok ilginç.
*OpenStreet Map haritasında da problem ortaya çıkıyorsa şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki birşeyi yanlış/eksik yapmışsınız.
*Videoda gösterdiğim gibi yapıpta sonuç alamadım diye geri dönüş yapan başkaları da oldu fakat daha sonradan ortaya çıktı ki ya video dakinin dışında birşeyler yapmışlar yada videodakileri eksik yapmışlar.
arkadaş yaptım çalışıyor saolama harita fixx yazısı çıkıyor bide o zoom için + - işaretini nasıl çıkartabilirim?
sivas haritaları nasıl yüklüyeceğiz
benim telefonum samsung jet (yurtdısından getirtmistim) o yuzden ustunde route66 yoktu bu navigasyon yazılımını yuklemek istedim hafıza kartına soylediginiz gibi attım ve kurulumu yapmak icin telefona girdigimde .jar uzantılı dosyaya tıklayınca dosya desteklenmiyor yazısını gordum, acaba sorun nedir? jet icin bu yazılımı kuramazmıyım
İlginç bir durum bence.Çünki telefonunuz Java destekli bir model.Daha önce jar uzantılı herhangi bir yazılımda benzeri bir sorun yaşadınız mı?Yoksa sadece sorun We Travel ile mi alakalı? Kaldı ki dosyalar sağlam.
Çalıştığından emin olduğunuz başka bir java yazılımı (jar) telefona aktarıp kurmayı deneyim.
İlginç gelebilir fakat ikinci bir sağlama yöntemi olarakta internetten bir java yazılımını kurmaya çalışın.Örneğin GETJAR sitesinden bir java yazlımı kurun.
Sonucu paylaşırsanız ona göre devam ederiz.
jar uzantılı worms 2010 - cepsozluk ve monstersz diye bir kac uygulama yuklemeyi denedim hepsinde aynı sey basıma geldi dosya turu desteklenmiyor diyor.daha once hic samsung kullanmamıstım hep(nokia kullanmıstım 5800 vardı bundan once) simdi bakıyorum ama isin icinden cıkamadım , acep neden dir ki ben bu telefonun ustune jar uzantılı dosyayı kuramıyorum, bir yardımcı oluver aga.
Size iki yol önermiştim.İlk olarak dosyaları telefona aktarıp kurmayı deneyin.İkinci yol oalrak ise cepten internete girip direk internetten deneyin java yazılımı kurmayı.
İlk yöntemde hata alırken ikinci yöntemde hata almama durumunuz var bir deneyin.
internetten nimbuzz u indirdim kurdu ? (cepten baglantım internete) acaba dosyaları bilgisayardan attıgım icin mi tanımıyor yada bunun da nokia ovi suite gibi bit bilg. baglama programı var mı ondan mı atmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?