We nokia e75 geldi(züpper bi telefon:)

Sponsorlu Bağlantılar

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
We nokia e75 geldi(züpper bi telefon:)

Nokia'nın yeni e-posta kullanıcı arayüzüne sahip ilk cihazı olan Nokia E75, Türkiye'de de satışa sunuldu. Entegre Nokia Messaging servisiyle e-posta iletişiminde büyük kolaylıklar sağlayan Nokia E75, kişisel bilgilerin yönetilmesinde de önemli avantajlar kazandırıyor.

Kullanıcı verimliliğini en üst düzeye taşıyacak biçimde tasarlanan yeni Nokia E75, Türkiye pazarına da girdi. Nokia'nın yeni e-posta kullanıcı arayüzüne sahip ilk cihaz olan Nokia E75, eksiksiz masaüstü e-posta işlevselliği ve entegre Nokia e-posta ve mesajlaşma servisleri sunuyor.

Nokia Eseries cihazlarından beklenen kaliteli malzemelerin kullanıldığı Nokia E75, kayarak açılan QWERTY klavye içeriyor ve üç adımda e-posta kurulumu sağlıyor. ...

Nokia E75 özellikleri

NETWORK:GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 BOYUTLAR ve AĞIRLIK:111.8 x 50 x 14.4 mm, 69 cc
139 g
EKRAN:240 x 320 pixel, 2.4 inch, 16 milyon renkli TFT ekran
SİSTEM ve HAFIZA:Symbian OS, S60 rel. 3.2
microSD (TransFlash),16GB'a kadar, 4GB hediyeliDATA:GPRS: Class 32
EDGE: Class 32, 296 / 178.8 kbits
3G: HSDPA, 3.6 Mbps
WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g, UPnP technology
Bluetooth: v2.0 with A2DP
USB: v2.0, microUSBKAMERA:3.2 MP, 2048x1536 pixel, autofocus, video(VGA), flash; ikincil VGA görüntülü konuşma kamerası
DİĞER:GPS, A-GPS, 3.5 mm AV jack, Nokia Maps 3.0, Java MIDP 2, Stereo FM radyo, MP3/MP4/eAAC+/WMA playerPİL:Li-Ion 1000 mAh (BP-4L), 264 saat bekleme süresi, 5 saat 30 dakika konuşma süresi
FİYATINA 350£ DİYORLAR...

--------------- Ekleme ---------------

sizce nasıl bir telefon???

arslansem

arslansem

Üye
Şık bi duruşu var.Aşağıya doğru genişliyor mu bana mı öyle geldi :)

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
n 97 ye benziyor

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
ama telefon gerçekten çokk hoşşş

Emre-45

Emre-45

Üye
Yok kardeş öyle değil.Resmi biraz yandan çekmişler ondan öyle duruyor.

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
hmmmmm

A_d_R_e_N_a_L

Üye
bi süredir kullanıyorum şimdilik güzel bi kaççözemediğim özelliği var kullandıkca yorumları yazarım

gitarro

Üye
süper bir telefon tavsiye ederim . . .klavye görünmüyor ve klasik bir telefonmuş gibi görünüyor ama klavyeyi çıkarınca millet şaşırıyor aa o ne öyle yaa diye :D ee güzel...

ltfllh

ltfllh

Üye
gerçekten güzel bir telefon 5730 xm bunun xmusici herhalde

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
sms ve interneti çok kullananlar için süper
çünkü klavye yokmuş gbi bir telefon istedgin zaman klavyeyi çıkartıp çok güzel yzaışma yapılıyor msn filan çok tahat oluyor
biraz büyük bir telefon ama klavyeye degerlik konusunda insanı düşündürüyor.
Hız konusunda çok iyi benim hoşuma gitti
arkadaşım kullanıyor şuan için net bir sıkıntı göremedik görünce hemen eklerim

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
güzel tele benzio :)

murax

murax

Üye
telefon güzel ama sadece kamera keşke 5 mp olsaydı çok daha güzel olurmuş

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
güzel bir telefon ama tipim değil..

myosotis50

Üye
Bu telefondna bende var ama türkce yapamıyorum birde nokia suit le bir üst sürüm yüklemeye calıstımda simkartınızı tyakın diyor bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi

Neverex

Üye
Hoş bir telefon alacaklara hayırlı olsun konu için saol

masterayfox

masterayfox

Üye
hayatta e serisi telefon almam

canerdu707

Üye
bu telefondan bndede var ama hiç bir programı yükleyemiorm (yüklenemior sertifika hatası dio başkada bişey demio lanet alet) bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi??? şimdiden teşekkürler

messi_10

Üye
Klavye açıldıgı zaman hoş duruyorda diğer türlü tipsiz(BU BENİM GÖRÜŞÜM KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİR) ama güzel bir cep telefonu

Takipçi Satın Al

Üst Alt