Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wd mi Seagate mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
versino2
Üye
Konu Sahibi
Wd mi Seagate mi ?
haricim bozuldu ve yeni harici alıcam 500gb yetiyor bana . Iki harici arasında kaldım . Ama alacağım bu iki markada da yedekleme yazılımı var yani wd my passport , seagate backup plus . Sizce hangisi daha iyi
aynı konuyu bn açacaktım internette baya arasturma yaptım seagate hakkında pek iyi seyler duymadım ama sorun yasayanlar genelde harrddisk kutusuyla dikey kullananlar yatay kullananlar pek sorun yaşamamış ve wd calavary blacktente sessiz diyolar seagate için hemde fiyatta uygun
Ertuğ Şan
Üye
bugün vatan bilgisayardan 3.5"2tb segate aldım devir hızı 5400 müş eski disklerin ki 7200 müş dediğne göre satıcının
law18
Üye
seagate al kardeş
Jomolocco
Üye
wd en iyisi
holamate
Üye
2 markada iyi, WD biraz daha hızlı... bence teknik özellikleri de, göz önünde bulundur... tampon bellek, transfer hızları vs gibi.
restmod
Üye
Bende seagate var 500gb usb 2.0 da okuma yazma hizi yaklasik 25mb/s usb 3.0 da deneme firsatim olmadi bana yetiyor iki markada asagi yukari ayni seagateler biraz daha uygun