Wc de Sigara İçmek

Revengeful

Emekli Yönetici
Öyleydi demi bende de öyle oldu. Ama bağımlı değilim.

Ve sen içerken gözlerine baktım. Tam metalci gözleri oluyor ha vahsiii adamım benim

Revengeful

Emekli Yönetici
İnsanı deli ediyorum galiba

ChavRash

Emekli Yönetici
Vesselάm;3237692' Alıntı:
Sanmam Yaa Gercekten Bı Insan Dertten Mı Icer ?

Yani bunalınca insan, yanında içen birisinden etkilenir içer. Buna özentilik diyorlar ama özentilik bu değildir.

CoDeYs

Üye
okulda mecbur iciyoduk napalim

Konu Sahibi
Abi mi? Babam yaşında
O Zamannn Amcaa Deeeee
neler yapılmıyor ki tuvaletlerde
Kardeşim Bu Nasıl Birr Cümleeeeee
Yani bunalınca insan, yanında içen birisinden etkilenir içer. Buna özentilik diyorlar ama özentilik bu değildir.
Bencede Özenti Değil Yaaa Sadece Canıı Cekmesıııı
okulda mecbur iciyoduk napalim
Ne Demekk Mecburr İçç İççç Lann İç Mii Diyorlardı
Bede mi başlasam
Otur Oturduğunnn Yerdeee Cucukkkkk

zaza

Üye
Urfada çok karşılaştığım bir olay bu

Sigara zamanı geçti artık içkiye başlayım en iyisi

Konu Sahibi
Şaşmadımmmm Otobuss Konusmasııı Gibi Meselaaaaaaaaaa

zaza

Üye
evet bide o vardı dimi aslında benim hıyarlığım buradaki minibüslerde konuşulduğu gibi diğer şehirlerde de rahatça konuşulduğunu sanmam sonradan aklıma geldi ama iş işten geçti

Konu Sahibi
evet bide o vardı dimi aslında benim hıyarlığım buradaki minibüslerde konuşulduğu gibi diğer şehirlerde de rahatça konuşulduğunu sanmam sonradan aklıma geldi ama iş işten geçti

Yaa Hayır Orada Var Burada Yok Dıyee Bısey Yok Burada da Var Mınıbusde Olsun Otobusde Olsun Metrobuslerde Olsun Yanıı Bölee Hanzolar Varr

Hepp Karsılastıgım Durum Bağra Bağraa Konusuyorlar Hanı Bıraz Kucuk Harflerle Konussalar Öle Olmazz Ben Mınnacıkk Seslee Konusuyorumm Mılletı Rahatsız Etcemm Dıyee
konuyu dağıtıyorsunuz
Dağıtmadık Kii Bea Konu İle Alakalı

pek alakalı gözükmüyorya neyse

Bende gideyim tema paylasıyım

zaza

Üye
Dün biz bu konuyu konuşuyorduk yani konu ile alakalı

Konu Sahibi
Dün biz bu konuyu konuşuyorduk yani konu ile alakalı

Yaa Hayır Orada Var Burada Yok Dıyee Bısey Yok Burada da Var Mınıbusde Olsun Otobusde Olsun Metrobuslerde Olsun Yanıı Bölee Hanzolar Varr

Hepp Karsılastıgım Durum Bağra Bağraa Konusuyorlar Hanı Bıraz Kucuk Harflerle Konussalar Öle Olmazz Ben Mınnacıkk Seslee Konusuyorumm Mılletı Rahatsız Etcemm Dıyee