izmirligenc Üye _є_®_¢_α_N_™;3237048' Alıntı: Wc de sigara içmeyi bırak,bir çocuk tanıyorum.. Çocuk WC'de içilen sigaraların izmaritlerini alıp içiyordu yahu.. Genişletmek için tıkla ... kimse tuvalete izmarit atmasa bari
_є_®_¢_α_N_™;3237048' Alıntı: Wc de sigara içmeyi bırak,bir çocuk tanıyorum.. Çocuk WC'de içilen sigaraların izmaritlerini alıp içiyordu yahu.. Genişletmek için tıkla ... kimse tuvalete izmarit atmasa bari
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi bilip bilmeden konuşmak çok rahat miş yahu bizi anlmak için sigaraya başla içerim üleynn ne olcak Genişletmek için tıkla ... Ufff Tamam
bilip bilmeden konuşmak çok rahat miş yahu bizi anlmak için sigaraya başla içerim üleynn ne olcak Genişletmek için tıkla ... Ufff Tamam
.eRCaN. Üye izmirligenc' Alıntı: kimse tuvalete izmarit atmasa bari Genişletmek için tıkla ... Maalesef öyle bir şans yok.Zaten müdür korkusundan alel acele içip atıyorlar,bir de izmariti düzgün bir yere atmakla uğraşmazlar
izmirligenc' Alıntı: kimse tuvalete izmarit atmasa bari Genişletmek için tıkla ... Maalesef öyle bir şans yok.Zaten müdür korkusundan alel acele içip atıyorlar,bir de izmariti düzgün bir yere atmakla uğraşmazlar
CoDeYs Üye Vesselάm;3251668' Alıntı: Yaaaa Gıcıklarrrrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme ---------------
Vesselάm;3251668' Alıntı: Yaaaa Gıcıklarrrrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme ---------------
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Huyunu Suyunu Bılmek Ne Alaka Mertcik Yaşına ve Sana Yakıştıramıyorum Ben Senı Yanlıs Tanımısım Demek Ki Yada Ondan Tuhafıma Geliyor.
Huyunu Suyunu Bılmek Ne Alaka Mertcik Yaşına ve Sana Yakıştıramıyorum Ben Senı Yanlıs Tanımısım Demek Ki Yada Ondan Tuhafıma Geliyor.
qirL1903 Üye Revengeful' Alıntı: 5 kişi içeri girip daracık alanda sigara içiyor yahu her kapının arkasında 4-5 kişi Genişletmek için tıkla ... Mert'e ilk defa katılıyorum İçmeyen biri icin cok kötü bi durum ya cok kötü bir kokusu var ..
Revengeful' Alıntı: 5 kişi içeri girip daracık alanda sigara içiyor yahu her kapının arkasında 4-5 kişi Genişletmek için tıkla ... Mert'e ilk defa katılıyorum İçmeyen biri icin cok kötü bi durum ya cok kötü bir kokusu var ..
Revengeful Emekli Yönetici Sigara nadir iciyorum zaten be :d en son 2 ay mi ne ictim o da 3-4 nefes mi ne Ama alkol konusunda nadir icerim diyemem
Sigara nadir iciyorum zaten be :d en son 2 ay mi ne ictim o da 3-4 nefes mi ne Ama alkol konusunda nadir icerim diyemem
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/maxicep-ellaam-nedir-d-255731.html Okuuuuu
http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/maxicep-ellaam-nedir-d-255731.html Okuuuuu