ilyas_0177
Üye
acıklamasını yapıyorum konunun da bu yönde başlık olarak düzelmesi gerekherkes farklı bişey anlatıyo. düzgün anlatanınız yok kaç gündür yapılmıyo
daha önce whatsapp kullandınızmı?wazapp giris yap demişsiniz de giris yapılmıyorki. O kısmı anlayamıyorum. Size zahmet onuda net açıklarsaniz..
evet anlamıyorum bilen arkadaşlar sizin icin cihaza baglanır yardımcı olurŞakamı yapıyosun nedir. Olay zaten.kodla kayıt olamamakta. Allahın adını verdim bilmiyosan karışma
konu degişti arkadaşlar wardı falan unutun o iş bittihangı uygulamayı kullanıosunuz tam olarak?fılebox kullanıosan gızlı dosyaları acık yapıp \home\user\.config\cepiperz\whatsup.conf dosyasını bul wazzapp ıcın wazzapp.conf bu dosyayı kopyala downloads klasorune kopyala. wartı.exe yı ındır (oncekı sayfalarda adresı var) numaranı yaz cod 2 kısmına sana gelen 6 hanelı kodu gır.. yenı bır koda gelcek o kodu kopyala..
pc de kopyaladıgın whatsup.conf dosyaysını metın belgesı ıle ac once kı yazanlara hıc dokunma enterla alta gec
username=905*********
password=warttan gelen kodu yaz
kaydet cık. dosya yonetıceye gerı gel bu dosyayı yukardakı konumdakı ıle degıstır. aktıf olmus olur..
geliştirici modu neden kapatmak istiyorsunki??peki bu işlemlerden sonra geliştirici modu kapata bilirmiyiz?
Anladım zararı olmuyor bide bişey soracağım hani whatsup/wazaap sorunu yukarıda sırayla yapılmış bi şekilde anlatılmış ben yaptım ama olmadı bu termali kullanarak whatsup/wazaap sorununu videolu anlatımı falan varmı youtube de falan bulabilirmiyiz çünkü yapamadım olmadı n9 daki tek sorunum bu diğer türlü n9 hayranıyım ama yapamadım gerçekten bu termal işlerinden anlamıyorum ve yanlışlıkla telefonu çalışmaz hala getirmek istemiyorumgeliştirici modu neden kapatmak istiyorsunki??
size bir zararı dokunmaz
o mod terminal icin gereklidir
tabiki sadece geliştirici modu acıp 2.5 mb lık kurulum yapıyor bu sorun degil
fakat geri kalan paketleri kurmanıza gerek yok
son olarak geliştirici modu kapatmak yani of durumuna getirmek risklidir cihazda karışıklıga neden olur
dersinki cihazı sorunsuz kullanmak istiyorum
flash atıp tertemiz kullanırsınız
ama!! symbian da nasıl hack varsa ve android de nasıl root varsa MeeGo da benzer işlemler vardır
hatta 100 ler ce başta inception, ssh, open mode, sudo, root, vs vs
wartı indirdim ama yanlış biçimde dosya diyor ortada bi dosya bi uygulama yok başka nasıl indirebilirimevet düzeldi, sorunsuz kullanıyorum.
wartı indirdim ama yanlış biçimde dosya diyor ortada bi dosya bi uygulama yok başka nasıl indirebilirim
farklı hicbirşeye gerek yok yapmanız gereken sırasıyla uygulamaları yüklemek sonraAnladım zararı olmuyor bide bişey soracağım hani whatsup/wazaap sorunu yukarıda sırayla yapılmış bi şekilde anlatılmış ben yaptım ama olmadı bu termali kullanarak whatsup/wazaap sorununu videolu anlatımı falan varmı youtube de falan bulabilirmiyiz çünkü yapamadım olmadı n9 daki tek sorunum bu diğer türlü n9 hayranıyım ama yapamadım gerçekten bu termal işlerinden anlamıyorum ve yanlışlıkla telefonu çalışmaz hala getirmek istemiyorum
bilemiyorum sanırım maemo da ilgi duyulmuyor veya önemsenmiyorsaol ustam oldu şimdi ne zaman düzelir bu profile resim koyma işi acaba ?
kesinliklearkadaşlar ümidinizi kırmak gibi olmasın ancak bu zamandan sonra meego için birşeyler olacaksa biraz sabırlı olmanız icap edecek. meego yazılım geliştiricilerinin çoğu artık jolla telefonuna sahipler ve sailfish için çalışıyorlar. meego için de destek veriyorlar ama boş vakitlerinde. n9 için sailfish hangi noktada takip edemiyorum uzun zamandır, sailfish'e yönelmeniz daha mantıklı olacaktır. sailfish uygulamaları daha etkin bir çözüm gibi.
whatsupp nasıl kapandı?Whatsup dün kapandı ve artık bu yöntemle açılmıyor ne yapabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?