Wazapp Old Version Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi
Wazapp Old Version Sorunu
Arkadaşlar sabahtan beri wazapp la uğraşıyorum. siteden son sürümü indirdim. elimde kod olmasına rağmen sürekli bana old version hatası veriyor. Tüm forumları gezdim ama bu soruna bir cevap bulamadım herkes başka bir uygulama öneriyor. Ben wazapp kurmak istiyorum diğer uygulamalardan haberim var zaten. Bu sorunu bilen ve çözebilmiş arkadaşlar varsa lütfen onlar bir cevap versin.Arkadaşlar kimse bilmiyor mu bu sorunun sebebini lütfen biri yardım etsin

Seglopsi

Seglopsi

Üye
wazapp ın desteği kesileli çok oldu, whatsup veya persecute ye geçmen daha mantıklı olacaktır.

ylmzozkn

ylmzozkn

Üye
Merhaba,
ben de aynı sorunu yaşıyorum günlerdir uğraşıyorum aynı sorun Whatsup'ta da var son olarak persecute kurdum ama sürekli hata veriyor o da kullanılacak gibi değil wazapp ya da whatsup konusunda yardımcı olabilecek biri var mı en azından persecute hesabından wazapp içe aktar nasıl yapabilirim??? yardım lütfen

g1gfe4ds2

Üye
evet coderus persecute için whatsup/whazapp içe aktarma yaparsa harika olacak. ama bu işe gireceğini sanmıyorum. ama girebilir de. çünkü uygulamayı ana olarak sailfish os için geliştiriyor. biz meego'culara bu kıyağı geçebilir. forumda bir-iki tane arkadaşı vardı, lütfen iletişime geçer misiniz, mağdur oluyoruz. persecute de rehberi alamıyor.

ylmzozkn

ylmzozkn

Üye
yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa gerçekten iyi olur telefonumu seviyorum ama uygulama konusu telefondan soğuttu artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt