Wawe2 - Nokıa 701

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Wawe2 - Nokıa 701
Beyler kasım ayı gibi telefon alıcam. O zamana nokıa 701 gelir mi ? Ve wawe2'yi mi seçmeliyim Nokıa 701'i mi ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
701 :good:

pRime.

pRime.

Üye
701 derim.

anılbaran

anılbaran

Üye
wawe 2 boşver 701 tabiki

pRime.

pRime.

Üye
wave 2 de güzel ama 701 wave 2 ile rahatça kapışabilecek ve geçecek bir telefon.

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler beyler :oke: Zaten tasarım ve görüntü olarakta daha canlı ve hoş.

XER01

XER01

Üye
Wave2 diyeceğim ama Super Clear LCD ekran hiç hoşuma gitmiyor benim, çok cansız geldi Nova Display'den sonra..

701 amoled sanırım daha iyidir, bunların dışında wave3 olabilir onunda ne zaman çıkacağı belli değil..

'Patron

'Patron

Üye
701 guzel cihaz :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
işlemci hızı ram aynı gpu daha güçlü ekran desen dünyada ki en parlak ekran symbian badayı rahatca yicek bir sistem ve farklı işlevleriyle otg olsun nfc olsun fm transmitter olsun 701 benim cevabım

61semih

61semih

Üye
wawe 3

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Wave 3'e gerek yok zaten.Fiyatı bi hayli fazla olur 2'den.
Bada 2 ve amoled olması dısında baska bir fark yok gibi.İslemci overclok yapılmıs telefonun ates gibi olması yanına kar kalır.
Ekran parlaklıgı,kalitesi,amoled olması büyük artıları 701'in (Engin'in laflarına benzedi son olanlar
:ehe)
Tavsiyem 701,Wave 3 olsa bile :good:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben biraz daha gerekli/gereksiz ayrıntıya inicem. Çünkü birbirlerine çok yakın telefonlar.

Wave 2'nin artıları: Ekranı 0.2 inch daha büyük, çözünürlüğü bir nebze daha iyi, kamerasında autofocus var ve bu autofocusu bada 2.0 ile "continous autofocus" özelliği ile videolarda da kullanabilecek yani videoları hep odaklamalı çekecek ki iyi bir artı. İşlemcisi Cortex-A8 mimarisinde. Ekran kartı biara dünyanın en iyisi olarak gösterilen PowerVR SGX540 GPU kullanılmaktadır. N9'da bile bir alt modeli olan PowerVR SGX530 GPU kullanıyor.

Nokia 701'in artıları: Dünyanın en parlak ekranı var 1000 nit kiii o telefon çıkana kadar en iyisi şuan 700 nitmiş o derece parlak bir ekran, ClearBlack display ekran var. NFC, her telefonda bulunmayan USB On-the-go, autofocu yok ama kamerası 8 mp'dir ve son olarak gene her telefonda görülmeyen FM Transmitter özelliği bulunmaktadır.

Sonuç olarak iki telefon da birbirini tam anlamıyla birbirinden üstün değil. Flash Lite 4.0 mevcut iki telefonda da ve işletim sistemleri güncellemeyle zaten baya rekabetçi sistemler haline geldiler. Oyun/Uygulama sayısı olarak yakın denilebilir. Basit bir örnek Bada'da Splinter Cell Conviction, gta kopyası Gangster oyunları varken, Symbian 3'te Asphalt 6 falan vardır. Ben Wave 2'yi f/p olarak daha uygun olacağı için tavsiye ederim. Zaten 1-2 haftaya alıyorum ben de.

Uruloki

Uruloki

Üye
dark knight eklerim broadcom bcm2727 o power sgx i öpüyor du ki 700-600-701 de 4 kat güçlü bir gpu var ve developer.nokia da yazılan şu saniyede 200-1000 milyon poligon çizelebiliyor vışşş dedim bu rakamı görünce isteseler bu cihazlara 1080p bile çektirebişirler ama bence tek eksi yanı kamera ki onun için N8 in devamını beklemekteyim

XER01

XER01

Üye
dark knight eklerim broadcom bcm2727 o power sgx i öpüyor du ki 700-600-701 de 4 kat güçlü bir gpu var ve developer.nokia da yazılan şu saniyede 200-1000 milyon poligon çizelebiliyor vışşş dedim bu rakamı görünce isteseler bu cihazlara 1080p bile çektirebişirler ama bence tek eksi yanı kamera ki onun için N8 in devamını beklemekteyim

Öpemiyordu, N8'deki kullanılan CPU'nun zayıflığı yüzünden Galaxy S 3D performansı olarak hep öndeydi.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Valla Uruloki bu konuda çok ayrıntılı bilgim yok ama N9'da Power Sgx kullanılıyor. Şimdi bu telefon 701'den gpu anlamında daha mı kötü yani. Pek sanmıyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
haki opengl testleri tek başına geçiliyor N8 ipad i öpüyor ki dediğim gibi tek başına 28milyon çiziypr bu grafik kartı ama bradcom tek başına 32 milyon çiziyor sizin dediğiniz ise galaxy s 90 milyon çiziyor işlemci ile

@Dark Knight evet N9 un grafik performansı bir şey olmuyor bu cihazların yanında fakat N9 un oyun için yaratılmadığını ve donanım-sistem ikilisini en iyi oturttan işletim sistemini kullandığını düşünürsek symbian oyunlarının birkaçı ortak ve N8 kadar iyi bir performans gösteriyor hatta nfs:shift te iphone 4 kadar başarılı diyebilirim bu sistem(biraz qt biraz işlemci ve bir tutam meego süper oluyor yani)

futbol123

futbol123

Üye
nokia 701 in cıkmasını bekleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt